Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης

Κριός Ο ερωτικός δρόμος είναι κακοτράχαλος σήμερα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα καταφέρετε να τον βαδίσετε. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και κάντε μια προσπάθεια να παραμερίσετε τα εμπόδια που θέτουν τρίτα πρόσωπα στην πορεία σας. Ευχάριστες οι εξελίξεις των οικονομικών σας. Η εγκράτεια που δείξατε τον προηγούμενο καιρό, αρχίζει να αποδίδει καρπούς.

Ταύρος Τα βιαστικά συμπεράσματα εξυπηρετούν μόνο αυτούς που θέλουν το κακό σας, Ταύροι. Μην τους κάνετε λοιπόν, τη χάρη. Εξετάστε με προσοχή τις προθέσεις εκείνων

που σας πλησιάσουν και φερθείτε τους με ακριβοδίκαιο τρόπο. Ο Ερμής σας φέρνει σε επαφή με έναν παλιό έρωτα, γεγονός που μπορεί άνετα να αποβεί ευεργετικό για την ψυχολογία σας.

Δίδυμος Μην εμπιστευτείτε τα άτομα που προσπαθούν σχεδόν εκβιαστικά να σας φέρουν στα νερά τους. Η πρώτη εντύπωση είναι και η πιο ακριβής, επομένως καλό θα ήταν να βασιστείτε στη διαίσθησή σας περισσότερο. Σε θετική τροχιά τα ερωτικά σας. Κάντε μια προσπάθεια να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα.

Καρκίνος Μια απρόσμενη διένεξη θα σας βγάλει εκτός προγράμματος, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Καιρός να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας απέναντι σε ένα άτομο που δεν έχει καταλάβει πώς ακριβώς το βλέπετε. Μείνετε κοντά στην οικογένεια και διαχειριστείτε τις ισορροπίες των σχέσεων με λεπτότητα. Δεν σας συμφέρει να έρθετε σε σύγκρουση με κανέναν.

Λέων Μια μακροχρόνια φιλία βρίσκεται σε επικίνδυνο μονοπάτι, αλλά ευτυχώς, ο Δίας σας δίνει ό, τι σας είναι αναγκαίο για να τη διασώσετε την τελευταία στιγμή. Μη θεωρήσετε δεδομένη την υποστήριξη κανενός τρίτου. Καλύτερα να περιορίσετε την κοινωνική σας ζωή σήμερα. Οι έντονες συναναστροφές δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι.

Παρθένος Μια επαγγελματική πρόκληση θα σας φέρει σε ρήξη με ορισμένα άτομα που σημαίνουν πολλά για σας. Δεν θα είναι εύκολο να διατηρήσετε την κατάλληλη ισορροπία στη μεταξύ σας σχέση, αλλά εσείς οφείλετε να προσπαθήσετε, χωρίς να παραιτηθείτε από τον επαγγελματικό σας στόχο. Άνοδος στα ερωτικά σας, μετά από μια μικρή περίοδο εντάσεων.

Ζυγός Δεν είναι ανάγκη να ανταποκρίνεστε σε κάθε ερωτικό κάλεσμα, Ζυγοί, είτε θετικά είτε αρνητικά. Έχετε το δικαίωμα να αγνοήσετε ό, τι δεν σας ενδιαφέρει- κανείς δεν είπε ότι οφείλετε να διαδραματίζετε ρόλο ψυχολόγου για κάθε πληγωμένο εγωισμό. Ο Πλούτωνας σας φέρνει κοντά σε ένα πρόσωπο που έχει τη δύναμη να διευρύνει τους πνευματικούς σας ορίζοντες.

Σκορπιός Μη βιαστείτε να καταδικάσετε κάποιον για πράγματα που έκανε, χωρίς να γνωρίζετε τον λόγο που τον ώθησε σ’ αυτά. Έχετε ακόμα να δείτε και να ακούσετε πολλά, προτού σχηματίσετε ολοκληρωμένη γνώμη για το περιστατικό. Οι Υδροχόοι και οι Ζυγοί είναι οι μόνοι που μπορούν να σας οδηγήσουν στο συναισθηματικό σημείο που θέλετε.

Τοξότης Η κατάσταση των ερωτικών σας γίνεται αρκετά σύνθετη σήμερα, καθώς η λογική συγκρούεται με το συναίσθημα με τρόπο που δεν είχατε προβλέψει. Κάντε λίγη υπομονή και αφήστε το κλίμα να ξεκαθαρίσει. Αποφύγετε όσο μπορείτε τις συναντήσεις με άτομα ανίκανα να επικοινωνήσουν. Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να τα προσεγγίσετε.

Αιγόκερως Μην υιοθετήσετε την εύκολη λύση σε ένα βαθύ πρόβλημα μιας διαπροσωπικής σας σχέσης. Αυτή τη φορά, θα πρέπει να θυσιάσετε αρκετές από τις ανέσεις σας, αν θέλετε να απαλλαχθείτε οριστικά από αυτό που σας βασανίζει. Ηρεμία στα ερωτικά σας. Δε χρειάζεται να σκαλίσετε ξεχασμένες διενέξεις, που δεν αφορούν πια κανέναν.

Υδροχόος Ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο κάνει δειλά δειλά τα πρώτα του βήματα, αλλά εσείς το αντιμετωπίζετε με έντονο σκεπτικισμό. Μη διστάσετε να δώσετε μια ευκαιρία σε κάτι που ξεκινάει με θετικούς οιωνούς, όσο κακό κι αν είναι το πρόσφατο ιστορικό σας. Ο Δίας φέρνει συγκρούσεις στον τομέα των επαγγελματικών, που όμως μπορούν τελικά να φανούν χρήσιμες.

Ιχθύς Δεν υπάρχει λόγος να χάνετε το χρόνο σας με κάποιον που δεν παίρνει από λόγια. Έχει έρθει η ώρα να εφαρμόσετε την πιο σκληρή τακτική απέναντί του, που δεν είναι άλλη από την παγερή αδιαφορία. Οι σχέσεις σας με την οικογένεια και τους αδελφικούς φίλους βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο. Μην τα θαλασσώσετε πάλι.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα