Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης

Κριός Όσοι σας αγαπούν πραγματικά, δεν χρειάζονται εξηγήσεις, Κριοί. Κάντε αυτό που πιστεύετε πως είναι καλύτερο για όλους, και αφήστε το χρόνο να δείξει κατά πόσο πράξατε ορθά. Οτιδήποτε άλλο περιττεύει. Ευχάριστες οι εξελίξεις των ερωτικών σας. Μην περιμένετε, όμως, θαύματα από μια κατάσταση που δεν έχει ακόμα ωριμάσει όσο πρέπει.

Ταύρος Οι εντατικές έξοδοι και η έξαλλη κοινωνική ζωή δεν έχουν να σας δώσουν πολλά σήμερα. Προτιμήστε την ησυχία του σπιτιού σας- αυτή μόνο μπορεί να σας παράσχει την ικανοποίηση που ζητάτε. Η Αφροδίτη σας φέρνει ξανά κοντά σε ένα άτομο που απομακρύνθηκε πρόσφατα,

χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Μην αφήσετε το πρόβλημα να κουκουλωθεί.

Δίδυμος Μη δίνετε σημασία σε καυγάδες και διενέξεις που δεν σας αφορούν άμεσα. Δεν είναι δική σας δουλειά να διευθετήσετε ταραχώδεις καταστάσεις που δημιούργησαν άλλοι. Εστιάστε σε ένα ερωτικό σας θέμα που έχει πάρει την κάτω βόλτα. Χαλαρά τα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα. Προσοχή- δεν είναι ανάγκη να πιέσετε κάποιον για να αντιδράσει όπως θέλετε.

Καρκίνος Σήμερα, Καρκίνοι, σας δίνεται η ευκαιρία να αναθεωρήσετε κάποιες από τις πρόσφατες επιλογές σας στον ερωτικό τομέα. Δεν είναι αργά για να πάρετε πίσω μια-δυο βαριές κουβέντες που δεν εννοούσατε ή να αποχωρήσετε από μια δεσμευτική σχέση. Ο Άρης ενισχύει τον επαγγελματικό ανταγωνισμό. Μην υποτιμάτε τις δυνάμεις των αντιπάλων σας.

Λέων Αρκετά με τον συντηρητισμό σας, Λέοντες. Αφού δεν σας έβγαλε πουθενά μέχρι στιγμής, πιστέψτε με, δεν πρόκειται να έχει θετικά αποτελέσματα ούτε στο μέλλον. Κυνηγήστε με μεγαλύτερη θέρμη αυτό που θέλετε, και μη φοβηθείτε να ρισκάρετε. Σε καλή πορεία η ταραγμένη σχέση σας με έναν συνάδελφο. Πηγαίνετε με τα νερά του για την ώρα, και θα βγείτε κερδισμένοι.

Παρθένος Μην υποκύψετε σε συναισθηματικούς εκβιασμούς σήμερα, Παρθένοι, ειδικά αν αυτοί προέρχονται από άτομα που γνωρίζουν την επίδραση που σας ασκούν. Δείτε τα πράγματα πιο αποστασιοποιημένα, όσο δύσκολο κι αν μοιάζει αυτό. Ο Άρης φέρνει εντάσεις στην ερωτική σας σχέση, οι οποίες, όμως, θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε αρκετές νεφελώδεις καταστάσεις.

Ζυγός Η ασυνεννοησία είναι αναπόφευκτη σήμερα, ειδικά στο πλαίσιο των επαγγελματικών. Μην πάρετε το φταίξιμο πάνω σας, Ζυγοί, γιατί για κάθε πρόβλημα υπάρχουν περισσότεροι του ενός υπαίτιοι. Ας αναλάβει επιτέλους, ο καθένας τις ευθύνες του. Χρησιμοποιήστε την επιρροή που ασκείτε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, για να προωθήσετε το συμφέρον σας.

Σκορπιός Η βοήθεια και η συμπαράσταση που παράσχατε σε έναν στενό φίλο, δεν πήγαν χαμένες. Η στάση σας θα εκτιμηθεί από εκείνους που πρέπει και θα δώσει το έναυσμα για μια νέα εποχή, πιο ειλικρινών σχέσεων. Ο Δίας σας δίνει το σημάδι που χρειάζεστε για να πολιορκήσετε στενότερα το πρόσωπο που σας έλκει ερωτικά.

Τοξότης Η συγκυρία σας μπλέκει σε ερωτικά τρίγωνα, αλλά εσείς πρέπει να κάνετε ό, τι περνάει απ’ το χέρι σας για να ξεφύγετε από τέτοιες καταστάσεις. Απαιτήστε από τους άλλους να ξεκαθαρίσουν τη θέση και τα συναισθήματά τους απέναντί σας. Ακούστε προσεκτικά τις συμβουλές ενός εμπειρότερου προσώπου, ειδικά σε ό, τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας.

Αιγόκερως Η χημεία σας με τους Υδροχόους και τους Παρθένους είναι τώρα πιο δημιουργική από ποτέ. Ανοίξτε νέους δρόμους επικοινωνίας μαζί τους και μη φοβηθείτε να τολμήσετε πράγματα, που μέχρι πριν λίγο έμοιαζαν απαγορευμένα. Μην απομακρύνεστε από τη ρουτίνα σας- μια σημαντική αλλαγή λαμβάνει χώρα τώρα, και απαιτεί την παρουσία σας.

Υδροχόος Μην αφήσετε μια πρόσφατη ερωτική απογοήτευση να σας πάρει από κάτω, Υδροχόοι. Εστιάστε σε ό, τι καινούργιο ξεκινάει τώρα στη ζωή σας και μην αναμοχλεύετε καταστάσεις που έχουν τελειώσει οριστικά (κυρίως ερωτικές). Ιδιαίτερη προσοχή στις επαγγελματικές προτάσεις που σας γίνονται τώρα. Μην απορρίψετε και μην αποδεχτείτε τίποτα χωρίς σκέψη.

Ιχθύς Η παρορμητικότητά σας ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις σήμερα, γι’ αυτό προσέξτε ιδιαίτερα τα λόγια που εκστομίζετε σε φίλους και γνωστούς. Μην υπερεκτιμάτε τις αντοχές των άλλων, όσο ανθεκτικοί κι αν μοιάζουν. Θετικές οι εξελίξεις των ερωτικών σας, σε γενικές γραμμές. Μην ξεχνάτε, όμως, πως ό, τι δεν λύνεται, κόβεται.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα