Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου

Κριός Μην εμπιστεύεστε εκείνους που σπεύδουν να σας ανοιχτούν χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι ανάμεσά σας, γιατί κατά πάσα πιθανότητα κάνουν το ίδιο με όλους. Αφήστε το χρόνο να επιδράσει καταλυτικά στις σχέσεις σας. Ηρεμία στα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σας. Καιρός να αφοσιωθείτε σε κάτι καινούργιο, για να ξεχάσετε τα προβλήματα ρουτίνας.

Ταύρος Το κλίμα ανάμεσα σε σας και μια επαφή από τα παλιά, αναθερμαίνεται χάρη στη συμβολή της Αφροδίτης. Μην αφήσετε τις νέες ευκαιρίες να πάνε χαμένες- καταπολεμήστε τον εγωισμό

σας, στον βαθμό που αυτός αποτελεί εμπόδιο για τις επιδιώξεις σας. Μεγάλη προσοχή σε ένα οικονομικό θέμα που σχετίζεται με τη δουλειά.

Δίδυμος Μην υποτιμάτε την αξία του ρομαντισμού στη ζωή σας, Δίδυμοι. Μια- δυο κακές εμπειρίες δεν επαρκούν για να σας κάνουν να ξεγράψετε τον έρωτα από την ατζέντα σας. Μια παλιά γνωριμία σας επανέρχεται στο προσκήνιο με εντελώς διαφορετικούς όρους. Δώστε μια ακόμη ευκαιρία σε όσους δεν κατάφεραν να σας εντυπωσιάσουν με την πρώτη.

Καρκίνος Οι τόνοι πέφτουν επιτέλους στα ερωτικά σας, και οι εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις μειώνονται σημαντικά. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσετε (στον εαυτό σας αλλά και στους άλλους) τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Ησυχία στα επαγγελματικά σας. Μη βιάζεστε να ερμηνεύσετε μια κατάσταση που δεν έχει καλά-καλά παγιωθεί.

Λέων Μην μπερδεύετε το συναίσθημα με τη λογική, Λέοντες. Κάποιες αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται αυστηρά βάσει των πραγματικών δεδομένων. Καιρός να δείξετε την σοβαρή σας πλευρά σε μερικούς. Ανταποκριθείτε στο κάλεσμα ενός παλιού εραστή, ακόμα κι αν έχετε αμφιβολίες για τις προθέσεις του. Σύντομα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει και οι απορίες σας θα λυθούν.

Παρθένος Δεν είστε εδώ για να μπαλώνετε τις τρύπες που ανοίγουν οι άλλοι, Παρθένοι. Αρκούν οι προσωπικές σας ευθύνες- δεν είναι ανάγκη να γεμίζετε το μυαλό και τη ζωή σας με τα προβλήματα των άλλων. Ο Άρης φέρνει εντάσεις στις φιλικές σας σχέσεις, που, όμως, μπορούν να αποβούν ευεργετικές, αν τις εκτονώσετε σωστά.

Ζυγός Η συγκυρία ευνοεί τις αποκαλύψεις (κυρίως σε προσωπικό επίπεδο), αλλά κανείς δεν σας εγγυάται ότι αυτές θα σας συμφέρουν συνολικά. Καλύτερα να προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο, προστατεύοντας τα μυστικά σας όσο καλύτερα μπορείτε. Η χημεία σας με Αιγόκερους και Παρθένους είναι τώρα εκρηκτική. Αξιοποιήστε την δημιουργικά, χωρίς ωστόσο να προκαλέσετε τη μοίρα σας.

Σκορπιός Μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από ένα πρόσωπο που αδυνατεί να σας δώσει όσα χρειάζεστε αυτή την περίοδο. Δείτε την κατάσταση ανάμεσά σας πιο χαλαρά, και η εξελίξεις θα δικαιώσουν την υπομονή σας. Έντονη η κινητικότητα στα επαγγελματικά σας τώρα. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από τις πρωτόγνωρες ευκαιρίες που ξεπροβάλλουν, τηρώντας πάντα ένα έυλογο μέτρο.

Τοξότης Καλά το φλερτ και η έντονη πολιορκία, αλλά όλα δείχνουν πως τώρα πρέπει να εστιάσετε σε κάτι σοβαρό και σταθερό, προτού το κλίμα γίνει ακατάλληλο για μια τέτοια επιδίωξη. Ακούστε τις συμβουλές των Ταύρων. Μην απομακρύνεστε από την οικογένεια τώρα, ακόμη κι αν τυπικά έχετε πολλούς λόγους να το κάνετε.

Αιγόκερως Σταθερά τα ερωτικά σας αυτές τις μέρες, γεγονός που σας γεμίζει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Περιορίστε, όσο μπορείτε, τις παρεμβάσεις τρίτων στα δρώμενα της σχέσης σας. Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Τα πράγματα αλλάζουν, χωρίς απαραίτητα να ζητηθεί η γνώμη σας. Κάντε ό, τι μπορείτε για να εδραιώσετε την παρουσία σας.

Υδροχόος Αυτό το σαββατοκύριακο μη σπαταλήσετε χρόνο και ενέργεια, αναμοχλεύοντας μια πεθαμένη υπόθεση. Ο Κρόνος σας δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, που έχει σίγουρα τα φόντα να σας προσφέρει αυτό που ζητάτε. Μια αναλαμπή θα σας υπενθυμίσει μια σημαντική εκκρεμότητα, που είχατε ξεχάσει τελείως. Οι αναβολές δεν πρόκειται να σας βοηθήσουν.

Ιχθύς Μια προσεκτική επικοινωνιακή τακτική είναι η μόνη που μπορεί να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση τώρα. Οι εντυπώσεις που αφήνετε στους άλλους, έχουν, καλώς ή κακώς, μεγάλη σημασία. Θετικές μεταβολές στο καθεστώς που επικρατεί στη δουλειά σας. Επιτέλους ο κόπος σας αναγνωρίζεται από αυτόν που πρέπει, την κατάλληλη στιγμή.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα