Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου

Κριός Σα να παρατράβηξε η στασιμότητα των ερωτικών σας, Κριοί. Καιρός να τους δώσετε μια δυνατή ώθηση, ακόμα κι αν δε γνωρίζετε πού ακριβώς θα οδηγηθείτε. Καλό είναι να παίρνετε και κάποιο ρίσκο πού και πού. Ηρεμία στα επαγγελματικά σας. Κάντε ό, τι μπορείτε για να διατηρήσετε τις σχέσεις σας με τα πρόσωπα εξουσίας σε καλή κατάσταση.

Ταύρος Οι συνθήκες απαιτούν λιγότερη σκέψη και περισσότερη δράση. Μην υπεραναλύετε κάθε τι που σας συμβαίνει, γιατί στο

τέλος θα μένετε πάντα με την απορία πώς θα εξελίσσονταν τα πράγματα, αν είχατε αναλάβει πρωτοβουλία. Δώστε προτεραιότητα σε όσους σας χρειάζονται πραγματικά και όχι σε εκείνους που σας ζητούν επίμονα. Θα καταλάβετε το γιατί.

Δίδυμος Η Αφροδίτη ευνοεί τα ειδύλλια που ξεκίνησαν χωρίς πολλές πιθανότητες επιτυχίας, αλλά τίποτα δεν πρόκειται να γίνει, αν έχετε την πλάτη σας γυρισμένη στα αισθηματικά σας. Καιρός να ξαναμπείτε στο παιχνίδι, Δίδυμοι. Προσοχή στις σπατάλες, ειδικά αν σ’ αυτές σας παρασύρουν άλλοι. Διαχειριστείτε τα οικονομικά σας πιο συντηρητικά.

Καρκίνος Ο Δίας ενισχύει το δυναμισμό σας και σας βοηθάει να διεκδικήσετε περισσότερα, κυρίως στον τομέα των επαγγελματικών. Μη συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο από αυτό που θέλετε και αξίζετε. Οι εντάσεις στις φιλικές σας σχέσεις είναι αναμενόμενες αυτές τις μέρες. Μην τους δώσετε, όμως, μεγαλύτερη έκταση από αυτή που τους πρέπει.

Λέων Ένα γραφειοκρατικό ζήτημα βρίσκεται σε εκκρεμότητα, και πρέπει να το διευθετήσετε άμεσα, προτού αρχίσει να σας προκαλεί πρακτικά προβλήματα. Μην αναθέσετε σε άλλους κάτι που μπορείτε να εκτελέσετε κάλλιστα και μόνοι σας. Θετικά τα πρώτα σημάδια ενός νέου ειδυλλίου. Μην πιέσετε χωρίς λόγο και μην εκτεθείτε περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται.

Παρθένος Η επαφή σας με ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να μάθετε αρκετές χρήσιμες πληροφορίες που μέχρι πριν λίγο αγνοούσατε εντελώς. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας κρατήσει επίτηδες στο σκοτάδι, από δω και πέρα. Πρόοδος σε ένα επαγγελματικό ζήτημα που στο πρόσφατο παρελθόν αποτέλεσε την αφορμή για αρκετό άγχος.

Ζυγός Αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα, Ζυγοί, γιατί οι πρώτες εντυπώσεις αναμένεται να διαψευστούν πολύ γρήγορα. Δώστε περισσότερες ευκαιρίες στα άτομα που σας προσεγγίζουν τώρα, για πρώτη φορά. Ο Κρόνος φέρνει αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο βλέπετε μια κατάσταση, οι οποίες με τη σειρά τους θα επηρεάσουν και τις σχέσεις σας με άτομα που γνωρίζετε πολύ καιρό.

Σκορπιός Η αντικειμενικότητά σας είναι κάτι που πρέπει να διαφυλάξετε πάση θυσία, αυτές τις μέρες. Η λογική συγκρούεται με το συναίσθημα όσο λίγες φορές στο παρελθόν, και θα πρέπει να είστε αρκετά νηφάλιοι, ώστε να αποδώσετε τις κατάλληλες ευθύνες στα κατάλληλα άτομα. Η χημεία σας με τους Κριούς και τους Υδροχόους δεν είναι στην καλύτερή της φάση τώρα.

Τοξότης Μην μπερδεύετε την επαγγελματική με την προσωπική σας ζωή, Τοξότες, γιατί στο τέλος θα δημιουργηθούν μόνο αχρείαστες εντάσεις, και κανείς δεν θα μείνει ευχαριστημένος. Ρυθμίστε τις προτεραιότητές σας. Μην αγνοείτε τις ειδήσεις που φτάνουν εμμέσως στα αυτιά σας, ακόμα κι αν φαινομενικά μοιάζουν ασήμαντες. Κάθε νέα πληροφορία έχει τη σημασία της τώρα.

Αιγόκερως Η Αφροδίτη φέρνει έντονη κινητικότητα στην ερωτική σας ζωή, αλλά θα είναι λάθος να δώσετε θάρρος σε άτομα που δεν βλέπετε σοβαρά. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας απέναντι σε όσους έχουν προσδοκίες από σας. Ηρεμία στα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σας θέματα. Αξιοποιήστε το χρόνο που σας δίνεται, ξεκινώντας κάτι καινούργιο.

Υδροχόος Κάντε υπομονή και αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις, Υδροχόοι. Δεν είστε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι που συνάντησαν κάποιο μεγάλο εμπόδιο στο δρόμο προς την ευτυχία. Καιρός να προχωρήσετε και να αφήσετε κάποια άτομα στο παρελθόν οριστικά. Μια νέα πρόταση (μάλλον επαγγελματική) θα σας κεντρίσει την προσοχή και θα σας δώσει ελπίδες για κάτι σπουδαίο.

Ιχθύς Η επαφή σας με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, θα σας βοηθήσει να εκτιμήσετε διαφορετικά τα δεδομένα σας και να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους που έχετε θέσει. Μην επηρεάζεστε από γνώμες τρίτων. Σταθερά τα αισθηματικά σας. Δεν υπάρχει λόγος να επιδιώξετε μια αλλαγή, αν δεν έχουν ωριμάσει ακόμη οι συνθήκες για να αφομοιωθεί.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα