Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου

Κριός Τα πάντα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα αυτό το Σαββατοκύριακο, και τα συναισθήματα εναλλάσσονται χωρίς καλά καλά να προλάβετε να τα ζήσετε σε όλη τους την έκταση. Πάρτε τις απαραίτητες προφυλάξεις, Κριοί, γιατί η προσγείωση αναμένεται ανώμαλη. Μια απρόοπτη είδηση φτάνει στα αυτιά σας και επιβεβαιώνει τους φόβους σας για τις υπόγειες κινήσεις ενός προσώπου.

Ταύρος Τώρα είναι η σωστή στιγμή να ζητήσετε τη συμβουλή ενός εμπειρότερου για το ερωτικό θέμα που σας απασχολεί. Μην κάνετε πάλι του κεφαλιού σας, Ταύροι, σχεδιάστε με προσοχή τις επόμενες κινήσεις σας. Η Αφροδίτη γεφυρώνει τα

επικοινωνιακά σας χάσματα και σας δίνει την ευκαιρία να επαναπροσεγγίσετε όσους απομακρύνθηκαν χωρίς λόγο.

Δίδυμος Οι τριγμοί στις σχέσεις σας με τους συγγενείς (κοντινούς και μακρινούς) είναι παραπάνω από εμφανείς σήμερα, αλλά ο Δίας σας εξοπλίζει με την απαιτούμενη υπομονή, για να διαχειριστείτε την κατάσταση αποτελεσματικά. Δώστε την ευκαιρία στον Ζυγό που σας προσεγγίζει ερωτικά, να ξεδιπλώσει τη στρατηγική του όπως αυτός νομίζει και όχι όπως εσείς επιθυμείτε.

Καρκίνος Αρκετά με τους αυτοσχεδιασμούς και την παρορμητικότητά σας, Καρκίνοι. Σήμερα επιβάλλεται να λειτουργήσετε βάσει σχεδίου, αν θέλετε να αφήσετε το ερωτικό σας στίγμα ανεξίτηλο. Ένα πρόσωπο του επαγγελματικού σας κύκλου προσπαθεί να σας τραβήξει την προσοχή. Δείξτε του ότι εκτιμάτε την προσπάθειά του, ακόμη κι αν δεν σκοπεύετε να ανταποκριθείτε.

Λέων Ο Κρόνος σας χαρίζει ευρύ πεδίο δράσης αυτές τις μέρες, τόσο στον τομέα των επαγγελματικών όσο και σ’ εκείνο των αισθηματικών σας. Προσέξτε όμως, μην καταχραστείτε την καλή διάθεση των γύρω σας. Άνοδος στα οικονομικά σας, που δεν πρέπει, όμως, να αφήσετε να αποτελέσει αντικείμενο εκμετάλλευσης φίλων και γνωστών.

Παρθένος Η στασιμότητα των ερωτικών σας είναι μια πολύ καλή αφορμή για να σκεφτείτε τις επόμενες πρωτοβουλίες σας, χωρίς το άγχος της τρέχουσας πραγματικότητας. Εκμεταλλευτείτε την περίσταση δημιουργικά και όχι μιζεριάζοντας. Ένα τηλεφώνημα θα σας προκαλέσει έντονο εκνευρισμό, αλλά αν μπείτε στον κόπο να ακούσετε όλες τις πλευρές, θα ηρεμήσετε σχετικά γρήγορα.

Ζυγός Η Αφροδίτη θέτει σε κίνηση τα πιο ακραία ερωτικά σενάρια, και θα είστε τρελοί αν δεν πέσετε με τα μούτρα στον ορίζοντα που σας ανοίγεται. Θυμηθείτε, Ζυγοί, θέλει θάρρος και ενίοτε θράσος για να κάνετε τη διαφορά σε μια ζωή που βάλτωσε απότομα. Προσοχή στο μέτωπο των επαγγελματικών- μην πιέζετε ανέτοιμες καταστάσεις.

Σκορπιός Η επιρροή των ανθρώπων του περιβάλλοντός σας σήμερα και αύριο είναι χρήσιμη, αλλά δεν χρειάζεται να είναι και καθοριστική. Μην ξεχνάτε ότι τον τελευταίο λόγο στη ζωή σας τον έχετε πάντα εσείς. Ένα ερωτικό ειδύλλιο που σας ταλαιπώρησε, αρχίζει να αποδίδει καρπούς χάρη στην σωτήρια παρέμβαση ενός φιλικού σας Αιγόκερου.

Τοξότης Το άγχος μπορεί να αποτελεί κινητήρια δύναμη κατά καιρούς, αλλά μακροπρόθεσμα μόνο καταστροφικό μπορεί να αποβεί για την ψυχολογία σας. Ευτυχώς, ο Πλούτωνας σας απαλλάσσει από μερικά περιττά βάρη. Ο χρόνος είναι με το μέρος σας τώρα. Βολιδοσκοπήστε όσο χρειάζεται και μη βιαστείτε να κάνετε κίνηση στα ερωτικά, όσο πρόσφορο κι αν είναι το έδαφος.

Αιγόκερως Οι υποψίες τριβελίζουν το μυαλό σας όσο ποτέ πριν, κι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να είναι τυχαία. Έχει έρθει η ώρα να αντιμετωπίσετε κατάματα τα προβλήματα αυτής της σχέσης, υποβοηθούμενοι βέβαια από την αποκαλυπτική επίδραση του Άρη. Δημιουργική η χημεία σας με Κριούς και Ταύρους- αξιοποιήστε την εγκαίρως, όμως.

Υδροχόος Μια πρόσφατη ερωτική απογοήτευση σας επηρεάζει τελικά με ευεργετικό τρόπο, ξυπνώντας σας από έναν ύπνο αρκετών μηνών και βάζοντάς σας, έστω καθυστερημένα, στο σωστό δρόμο για την προσωπική σας εξέλιξη. Μην κλαίτε άλλο πάνω απ’ το χυμένο γάλα, Υδροχόοι. Μια ακαδημαϊκή επιτυχία αναπτερώνει το πεσμένο σας ηθικό, την κατάλληλη στιγμή.

Ιχθύς Ο Άρης αλλάζει άρδην την στάση σας απέναντι σε μια διαπροσωπική κόντρα και βγάζει προς τα έξω τον σκληρό σας εαυτό. Το ξεκαθάρισμα που είχατε στο μυαλό σας καιρό, θα γίνει ή τώρα ή ποτέ. Ευνοϊκό το κλίμα για την ερωτική πολιορκία, αλλά η προσοχή σας θα πρέπει να στραφεί στο ενδεχόμενο σαμποτάζ από τρίτους.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα