Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου

Κριός Δεν υπάρχει λόγος να αναμοχλεύετε ιστορίες που τελείωσαν προ πολλού, Κριοί, ακόμη κι αν κάποιες εκφάνσεις τους παραμένουν άλυτες. Έχετε ένα ολόκληρο μέλλον να εξερευνήσετε, και καλά θα κάνετε να ξεκινήσετε. Η διασκέδαση είναι αποτελεσματικό φάρμακο έναντι της απογοήτευσης, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί πανάκεια. Οριοθετήστε τον εαυτό σας.

Ταύρος Ο Κρόνος σας απαλλάσσει από τα συναισθήματα ηττοπάθειας και σας χαρίζει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση, για να διεκδικήσετε ενεργότερο ρόλο στα επαγγελματικά σας. Μην αποθαρρυνθείτε με την πρώτη αποτυχία. Θετικές οι εξελίξεις

των ερωτικών σας, αν και έχετε πολλά ακόμα να δείτε, προκειμένου να πειστείτε για την αυθεντικότητα ενός νέου ειδυλλίου.

Δίδυμος Αυτοί που σπεύδουν να σας δώσουν τα φώτα τους για ένα εξειδικευμένο θέμα, είναι συνήθως εκείνοι που γνωρίζουν τα λιγότερα πάνω σε αυτό. Αντιμετωπίστε με επιφύλαξη τις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σας. Οι σχέσεις σας με ένα πρόσωπο του στενού σας κύκλου δοκιμάζονται όσο ποτέ πριν. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για υστερίες.

Καρκίνος Η Αφροδίτη αυξάνει την ερωτική σας όρεξη και συνθέτει ιδανικό κλίμα για να ξεχάσετε κάθε πρόβλημα και να αφεθείτε στις σαρκικές απολαύσεις. Καλά όλα αυτά, αλλά η λογική σας οφείλει να πρυτανεύσει, στο τέλος της ημέρας. Ανατροπές στις οικογενειακές σχέσεις, που, απ’ ό, τι φαίνεται, θα είναι προς το καλύτερο.

Λέων Η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη αυτό το διήμερο, αλλά η στρατηγική σας πρέπει να είναι προσεκτική και συγκεκριμένη, ανεξάρτητα από τις συγκυρίες. Μείνετε μακριά από ακατάλληλες επιρροές. Ξέρετε καλά ποιές είναι αυτές. Άνοδος στα οικονομικά σας, που συνδυάζεται με μια ευχάριστη επαγγελματική εξέλιξη. Επιβραβεύστε τον εαυτό σας για την επιτυχία του.

Παρθένος Είστε σίγουροι πως έχετε καταλάβει απόλυτα το νόημα που προσπαθεί να σας μεταδώσει το πρόσωπο που σας προσεγγίζει ερωτικά; Μερικές φορές, η αλήθεια μπορεί να μας ξεφύγει από απλή επιπολαιότητα. Ο τρόπος που βλέπετε τους Σκορπιούς και τους Ιχθείς αλλάζει προς το καλύτερο σήμερα. Επενδύστε πάνω τους και δεν θα βγείτε χαμένοι.

Ζυγός Το Σαββατοκύριακο ξεκινάει με μια μεγάλη αποκάλυψη, η οποία, ωστόσο, ήταν αρκετά αναμενόμενη, αν το καλοσκεφτείτε. Οι αντοχές των ανθρώπων δίπλα μας εξαντλούνται με διαφορετικούς ρυθμούς από τους δικούς μας. Δώστε στον ερωτικό σας σύντροφο την ευκαιρία να σας εκπλήξει ευχάριστα. Μην καταδικάζετε μια κατάσταση, προτού αυτή ξεδιπλωθεί όσο χρειάζεται.

Σκορπιός Ο Πλούτωνας σας φέρνει ενώπιον μιας δυσάρεστης εξέλιξης στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, η οποία, όμως, είναι αντιμετωπίσιμη. Μόνο εσείς γνωρίζετε, πάντως, αν αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε ενέργεια στην επίλυσή της. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις που δεν σας αφορούν άμεσα. Το πιθανότερο είναι να βγείτε ζημιωμένοι, παρά τις αγνές σας προθέσεις.

Τοξότης Είναι η κατάλληλη στιγμή να επιχειρήσετε το επαγγελματικό άλμα που σκέφτεστε εδώ και καιρό. Η συγκυρία είναι ιδανική για νέες προσπάθειες και οι πλανήτες σας ευνοούν τις τολμηρές κινήσεις. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε αφήσει γραφειοκρατικά και νομικά ζητήματα σε εκκρεμότητα. Μην αναθέσετε σε άλλους ό, τι μπορείτε να διαχειριστείτε και μόνοι σας.

Αιγόκερως Η αινιγματική συμπεριφορά ενός συγκεκριμένου προσώπου μπορεί να σας φαίνεται άκρως ελκυστική τώρα, αλλά στο άμεσο μέλλον θα σας προβληματίσει ιδιαίτερα. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να εθιστεί σε νοσηρές καταστάσεις. Ο Ερμής σας προκαλεί ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, που όμως δεν θα κρατήσουν για πολύ. Μείνετε πιστοί στις απόψεις σας ό, τι κι αν γίνει.

Υδροχόος Η ψυχολογική και οικονομική σας σταθερότητα κλονίζονται αυτές τις μέρες, αλλά τα πάντα δείχνουν ότι ένα ταρακούνημα το χρειάζεστε οπωσδήποτε. Πρέπει να χάσετε την ακτή από τα μάτια σας, αν θέλετε να ανακαλύψετε νέους τόπους, Υδροχόοι. Κυνηγήστε τον ερωτικό σας στόχο, όσο ακατόρθωτος κι αν μοιάζει εκ πρώτης όψεως.

Ιχθύς Η παρέα με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο μοιάζει ιδανική, αλλά για καλό και για κακό, σιγουρευτείτε ότι βρίσκεστε στην ίδια σελίδα και πως δεν υποβόσκουν ερωτικά συναισθήματα σε κάποια από τις δυο πλευρές. Η κατάσταση μπορεί να αποβεί προβληματική. Άνοδος στα επαγγελματικά σας, που οφείλεται κυρίως στην επιρροή ενός μυστηριώδους Ταύρου.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα