Διαζύγιο για Στρος Καν – Αν Σινκλερ

Όλα τα προηγούμενα χρόνια η Αν Σινκλέρ που θεωρείται μια από τις πιο γνωστές δημοσιογράφους της Γαλλίας, συγχωρούσε τα παραστρατήματα του Ντομινικ Στρος Καν.

Τα όσα όμως έγιναν με την καμαριέρα στη Νέα Υόρκη, ήταν η αρχή του τέλους στο γάμο τους.Μπορεί η υπόθεση του Sofiltel να ήταν φιάσκο, αλλά προκάλεσε θύελλα αφού έβγαλε όλα τα άπλυτα του πρώην ισχυρού άνδρα
του ΔΝΤ στη φόρα.Οι αποκαλύψεις άλλων γυναικών που κατηγόρησαν τον Στρος-Καν ότι χρησιμοποίησε χρήματα και βία για να έχει σεξουαλικές επαφές μαζί τους, έκαναν κόλαση της ζωή της Αν Σινκλερ.Η σύζυγός που στάθηκε δίπλα στον άνδρα της στην περιπέτεια που έζησε δεν άντεξε και πλέον το ζευγάρι έχει χωρίσει και ζει σε ξεχωριστές κατοικίες.Σύμφωνα με το Reuters, ένας γνωστός του Στρος Καν ανέφερε ότι έχει πέσει σε κατάθλιψη, από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται επαγγελματικά και όχι μόνο.«Είναι σε κακό δρόμο. Είναι πολύ θλιβερό … Κυρίως μένει σπίτι ενώ η Αν είναι έξω και έχει ξαναπιάσει δουλειά στα ΜΜΕ. Προσπαθεί να αποφεύγει τους πάντες», όπως προσέθεσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα