Δημοσκόπηση-ανατροπή: Διπλή πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ

Ανατροπές στην εκλογικό χάρτη της χώρα έρχεται να δείξει νέα δημοσκόπηση που έγινε από την VPRC, για λογαριασμό της εφημερίδας «Ελλάδα Αυρίο», όπου ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει μπροστά με ποσοστό 30,5% και την ΝΔ

να περνάει δεύτερη με ποσοστό 27%. Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται πρώτος με μεγάλη διαφορά και στην παράσταση νίκης με 25,6% έναντι 11,7% της ΝΔ.

Την Τρίτη θέση καταλαμβάνει το κόμμα της Χρυσής Αυγής με ποσοστό 14% με το ΠΑΣΟΚ να καταρρακώνεται ακόμη περισσότερο αφού φτάνει μόλις το 5,5%.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα κόμματα οι Ανεξάρτητοι έλληνες καταλαμβάνουν την τέταρτη θέση με ποσοστό 7% στη συνέχεια ακολουθεί το ΚΚΕ με 6,5%, η ΔΗΜΑΡ: 5,5%, η Δημιουργία Ξανά 1%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 1% ενώ το ΛΑΟΣ εμφανίζεται με πολύ μικρά ποσοστά μόλις στο 0,5%

Σύμφωνα με την εκτίμηση εκλογικής επιρροής τα αποτελέσματα είναι:

Για την δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, το μεγαλύτερο ποσοστό σε θετικές γνώμες , 33%, συγκεντρώνουν ο Φώτης Κουβέλης και ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς με 27%.
Τέλος το 81% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι τα πράγματα στη χώρα πηγαίνουν σε λάθος κατεύθυνση, ενώ το 78% εμφανίζεται να μην συμφωνεί με τα μέτρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα