Διπλή απόπειρα δολοφονίας σε Γλυφάδα και Νίκαια από 37χρονο

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε 30χρονος που κατηγορείται για διπλή απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 37χρονου. Στην πρώτη περίπτωση, στις 14 Σεπτεμβρίου στη Νίκαια, τις πρώτες πρωινές ώρες, επιβαίνοντας σε μοτοσικλέτα, τον πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές αλλά αστόχησε. Και την περασμένη Παρασκευή, στη Γλυφάδα, ο 30χρονος, επιχείρησε εκ νέου να τον πυροβολήσει, ωστόσο ο 37χρονος τον αντιλήφθηκε και συνεπλάκη μαζί του. Ο 30χρονος τράπηκε σε φυγή, αλλά εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς

του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών και συνελήφθη. Στην περιοχή συνελήφθη και η 29χρονη σύζυγός του, η οποία τον αναζητούσε προκειμένου να τον φυγαδεύσει.

Όπως αναφέρουν τα Νέα, συνελήφθη επίσης και ο 59χρονος πατέρας του 30χρονου, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα πιστόλι με γεμιστήρα με 7 φυσίγγια, 66 φυσίγγια, δύο γεμιστήρες, δύο αλεξίσφαιρα γιλέκα και τρεις συσκευές ασύρματης επικοινωνίας. Και στην κατοχή του 30χρονου, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 14 ετών για ληστείες και είχε αποφυλακιστεί το 2010 με περιοριστικούς όρους, βρέθηκαν ένα πτυσσόμενο κλομπ και σημειώσεις με οδηγίες για την κατασκευή και τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών.

Με τη σειρά του, ο 37χρονος ήταν εκτός των φυλακών Κορυδαλλού με άδεια 9 ημερών. Εκτίει ποινή κάθειρξης 13 ετών για ληστείες χρηματαποστολών.

Keywords
Τυχαία Θέματα