Διθύραμβοι από Σόιμπλε για Σαμαρά: «Ελπίζω ότι θα συνεχίσει να πείθει τους Έλληνες»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές και την απόφαση του πρωθυπουργού για περικοπές μισθών εμφανίστηκε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

«Ελπίζω ότι ο κ. Σαμαράς θα συνεχίσει να πείθει την πλειοψηφία των Ελλήνων» είναι το μήνυμα του ίδιου για τις ευρωεκλογές

«Είμαι πεπεισμένος ότι ο πρωθυπουργός Σαμαράς

και ο υπουργός Οικονομικών Στουρνάρας αποδίδουν και φέρνουν αποτελέσματα και ελπίζω ότι ο κ. Σαμαράς θα συνεχίσει να πείθει την πλειοψηφία των Ελλήνων ότι αυτός είναι ο σωστός και ο καλύτερος δρόμος για την Ελλάδα» απάντησε χαρακτηριστικά ο Σόιμπλε στην «Καθημερινή», σε ερώτηση για τις εκλογές και τις αντιμνημονιακές δυνάμεις στην Ελλάδα.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την έξοδο στις αγορές, τονίζοντας όμως πως δεν χωράει επανάπαυση. «Ηταν το πρώτο τεστ για την Ελλάδα και η αντίδραση των αγορών ήταν πολύ θετική. Η χώρα σας θα αποκτήσει σταδιακά πρόσβαση στις διεθνείς αγορές. Βέβαια, θα χρειασθεί χρόνος, και εδώ ο κύριος κίνδυνος είναι ο εφησυχασμός».

The post Διθύραμβοι από Σόιμπλε για Σαμαρά: «Ελπίζω ότι θα συνεχίσει να πείθει τους Έλληνες» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα