Έχουμε και στην Ελλάδα παιδεραστές…

Μέχρι πριν λίγο καιρό υποστήριζε ότι είναι αθώος και θύμα συκοφαντίας από ζήλια για τις επιτυχίες του.

Τώρα και υπό το βάρος της σωρείας καταγγελιών σοβαρών γυναικών, η αστυνομική έρευνα έγινε πιο σοβαρή και ο διάσημος, ομολόγησε ότι αποπλάνησε και βίασε πάνω από 15 κοριτσάκια ηλικίας ακόμα και κάτω των 10 ετών.

Το ανθρωπόρφο δεν είναι απλώς ανθρωπόμορφο αλλά και πρώτη «μούρη» για δεκαετίες στο περίφημο βρετανικό ειδησεογραφικό,τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό δίκτυο BBC. Είναι ο εικονιζόμενος Στιούαρτ Χόλ. Σήμερα που συνελήφθη

είναι 83 ετών. Όταν αποπλανούσε και βίαζε, ήταν εκείνος 40-50 χρόνων και τα τότε θύματά του έχουν σήμερα περίπου αυτή την ηλικία.

Σήμερα το ανθρωπόμορφο δηλώνει ότι νιώθει…απόλυτη ντροπή.

Δεν το γράφουμε μόνο για να τονίσουμε πως πίσω από τις λαμπερές βιτρίνες και τα λαμπερά πρόσωπα μπορεί να κρύβονται φρικώδη εγκλήματα.

Αλλά για να τονίσουμε ότι και στην Ελλάδα έχουν γίνει τέτοια εγκλήματα από «λαμπερά» πρόσωπα , όμως όχι μόνο έμειναν ατιμώρητα αλλά σχεδόν τους ζητήσαμε και συγγνώμη για την …ταλαιπωρία τους!

Δεν αναφερόμαστε μόνο στη γνωστή υπόθεση από την οποία κάποια έβγαζαν τρελά λεφτά στα κανάλια, παρέχοντας ομπρέλα στον διάσημο.

Για πολλές ακόμα. Στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης είναι πασίγνωστος ο καθηγητής που εκβίαζε φοιτήτριες για βαθμούς .

Στην καρδιά της εξουσίας στο υπουργείο Οικονομικών βρέθηκε πριν χρόνια στο φωταγωγό μια νεαρή υπάλληλος με γενετικό σεξουαλικό υλικό στο εσώρουχό της και συγγενή στην κρατική τηλεόραση. Ποιος πολιτικός εξαφανίστηκε απλώς από την πολιτική μας βιτρίνα χωρίς καμία άλλη συνέπεια;

Ως εκεί φτάνει η ευαισθησία μας.

Στο Αρσάκειο προεδρεύει ο καθηγητής Πανεπιστημίου Μπαμπινιώτης. Καιρό τον καλούμε να βαθμολογήσει τον εαυτό του από πλευράς ευαισθησίας και να παραιτηθεί. Και επειδή δεν μας έχει απαντήσει ακόμα πότε και πώς δημιούργησε λογαριασμό με 1,5 εκ. ευρώ σε ελβετική Τράπεζα και αν έφερε τα χρήματα αυτά στην Ελλάδα μας όταν ως υπουργός στην κυβέρνηση Παπαδήμου καλούσε δια του υπουργικού συμβουλίου τους Έλληνες να κρατήσουν και να φέρουν τα χρήματα στην Ελλάδα «για το καλό της πατρίδας μας».

Και γι’ αυτή την υπόθεση πρέπει να παραιτηθεί από το Αρσάκειο αν δεν έχει επαρκή απάντηση αλλά και για την άλλη… Στο Αρσάκειο… Στο κακούργημα αναφερόμαστε…

Γιάννης Ντάσκας

Σχετικά άρθρα:

O παρουσιαστής του BBC Stuart Hall παραδέχθηκε ότι επιτέθηκε σε κοριτσάκια 9 ετών

Keywords
Τυχαία Θέματα