Έγκυος στα 12, για κλάμπινγκ στα 22!

Μια γυναίκα που έγινε η νεαρότερη Βρετανίδα μητέρα μετά από ένα one night stand, εξομολογείται πως δεν έχει μετανιώσει που έγινε μια έφηβη μαμά.

Στην πραγματικότητα εξηγεί πως «το να κάνω παιδιά τόσο μικρή, ήταν η πιο έξυπνη κίνηση», καθώς τώρα έχει την ελευθερία να πηγαίνει για κλάμπινγκ με τους φίλους της, όταν η μητέρα της κρατάει τα παιδιά.

Η Amy Crowhurst σε συνέντευξη που έδωσε σε βρετανικό περιοδικό αναφέρει πως όταν βλέπει κάποιες παλιές της συμμαθήτριες, οι οποίες τώρα

έχουν παιδιά, νιώθει χαρούμενη που εκείνη το έκανε νωρίτερα. «Θα είναι κλεισμένες στο σπίτι και θα μένουν ξύπνιες τη νύχτα για τα επόμενα δέκα χρόνια», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Amy έμεινε έγκυος το 2002 όταν ήταν μόλις 22 χρόνων, μετά από ένα one night stand που είχε με ένα 15χρονο αγόρι, που δεν γνώριζε πολύ καλά. Γέννησε τον γιο της Άλφι στα 13 της και εγκατέλειψε το σχολείο για να μπορεί να τον φροντίσει. Έλεγε τότε: «Ξέρω ότι φέρθηκα ανόητα αλλά δεν με ενοχλεί τόσο. Φυσικά εύχομαι να μην είχε συμβεί ποτέ, αλλά είναι πολύ αργά τώρα».

Αργότερα, αν και δεν διατηρούσε σχέση με τον πατέρα του Άλφι, είχαν κάτι σαν… ελεύθερη σχέση και έτσι η 16χρονη τότε Amy έμεινε και πάλι έγκυος και γέννησε την κόρη της Destiny.

Πλέον πιστεύει πως είναι καλύτερη μαμά επειδή έκανε παιδιά σε μικρή ηλικία. «Είμαι γεμάτη ενέργεια και μπορώ να αφοσιωθώ σε εμένα», αναφέρει  η νεαρότερη Βρετανίδα μητέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα