«Είμαστε εδώ»… με 24 ποιητές και 13 μουσικούς

«Είμαστε εδώ»… με ποιήματα και μουσική. Με αυτό το σύνθημα ποιητές και τραγουδιστές θα πάρουν μέρος στην εκδήλωση που διοργανώνει την Τρίτη στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Κλαυθμώνος, το περιοδικό «Μανδραγόρας».«Είμαστε εδώ»… με ποιήματα και μουσική. Με αυτό το σύνθημα ποιητές και τραγουδιστές θα πάρουν μέρος στην εκδήλωση που διοργανώνει απόψε στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Κλαυθμώνος, το περιοδικό «Μανδραγόρας».
Είκοσι τέσσερις ποιητές, ανάμεσά τους οι Κατερίνα Αγγελάκη-Ρουκ, Νάνος Βαλαωρίτης, Τίτος Πατρίκιος, Γιάννης Δάλλας, Βύρων Λεοντάρης, Γιώργος Μπλάνας, Παυλίνα Παμπούδη, Ζέφη Δαράκη,

Διονύσης Καρατζάς, Λίνα Στεφάνου και άλλοι, θα διαβάσουν ποιήματά τους.
Παράλληλα, τον τόνο θα δώσουν δεκατρείς καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα, όπως η Νένα Βενετσάνου, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Λάκης Παππάς, ο Γιώργος Ανδρέου, ο Κώστας Θωμαΐδης, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, το Τρίφωνο κ.ά.
Η εκδήλωση στηρίζεται σε μια ιδέα του Κώστα Κρεμμύδα, ποιητή και εκδότη του «Μανδραγόρα» και του Γιώργου Δουατζή, ποιητή και δημοσιογράφου, και πραγματοποιείται με τη στήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Πηγή: www.ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα