Εκτός απροόπτου, ξανά στα «πράσινα» o Batman!

Σύμφωνα με τη Sportday, ο Παναθηναϊκός επικοινώνησε τη Δευτέρα με τη διοίκηση της Αρμάνι και έκανε την κίνηση-ματ, προσφέροντας 500 χιλ. δολάρια (370 χιλ. ευρώ) για να ντύσει και πάλι στα «πράσινα» τον Αντώνη Φώτση.

Ωστόσο, η… εβδομάδα μόδας και οι υποχρεώσεις των ανθρώπων της ομάδας του Μιλάνο με την εταιρία του Τζιόρτζιο Αρμάνι, μπλόκαραν τις εξελίξεις παρά τη θετική εισήγηση του Πορταλούπι (τζένεραλ μάνατζερ) στον Πρόλι

(πρόεδρος).

Οι Μιλανέζοι, πάντως, εκφράζουν και μια δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός διέρρευσε το email που τους έστειλε. Θεώρησαν την κίνηση αυτή άκομψη, με προφανή σκοπιμότητα να ασκηθεί πίεση ώστε να γίνει η μεταγραφή.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ακόμη και σήμερα είναι εξαιρετικά πιθανό η υπόθεση να τελειώσει και ο διεθνής φόργουορντ να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Στο μεταξύ, οι προσπάθειες για απόκτηση γκαρντ συνεχίζονται, αλλά υπάρχουν δυσκολίες. Κατατέθηκε πρόταση στη Ζιέλονα Γκόρα για τον περιζήτητο Γουόλτερ Χοτζ (27χρ., 1,83μ.), για τον οποίο οι Πολωνοί αξιώνουν περί τις 300.000 ευρώ. Φέτος έχει 20,5 πόντους, 5 ασίστ, 1,9 ριμπάουντ και 1,3 κλεψίματα ανά αγώνα στο Eurocup. Στη λίστα υπάρχουν κι άλλοι παίκτες, όπως o 24χρονος Μάλκολμ Ντιλέινι (1,91μ.) της ουκρανικής Μπουντιβέλνικ ή ο 27χρονος Σον Σινγκλετέρι (1,83μ.) που παίζει στο NBDL.

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα