Εμμένει στη θέση της η ΔΗΜΑΡ

Εμμένει στη θέση της η ΔΗΜΑΡ να μην ψηφίσει το κομμάτι των μέτρων που αφορά στις αλλαγές στα εργασιακά, όπως αναφέρουν πληροφορίες, μετά την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής της Ομάδας, το απόγευμα της Τετάρτης.

Τη θέση αυτή στήριξαν και οι 16 βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, εκτιμώντας ότι παραμένουν στο εν λόγω ζήτημα σημαντικές εκκρεμότητες.

Σημειώνεται

ότι, όπως αναφέρουν επίσης πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές, η συμφωνία με την τρόικα αναμένεται να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή σε ένα άρθρο, περιλαμβανομένων των εργασιακών, με το ενδεχόμενο αυτό να μην αφήνει περιθώρια στη ΔΗΜΑΡ να υπερψηφίσει το δημοσιονομικό πακέτο και να απέχει της ψηφοφορίας που αφορά τις αλλαγές στα εργασιακά, όπως προσανατολιζόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η στάση του κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς και στην περίπτωση του ενός άρθρου είναι ότι δεν θα ψηφίσει, θεωρώντας ότι οι κόκκινες γραμμές που τίθενται στην πολιτική πρέπει να τηρούνται.

Νωρίτερα το απόγευμα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος είχε επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, για το ζήτημα των εργασιακών, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία.

Διαβάστε στο “Π” : Τηλεφωνική συνομιλία Βενιζέλου – Κουβέλη Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα