Ένα ερωτικό τρίγωνο είναι το «ΜΑΡΚΟΨΙ»…

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Πριν μερικά χρόνια συγκάλυψαν στο Υπουργείο Οικονομικών το εξής σκάνδαλο:

Ένας μεγάλος πολιτικός της εποχής εκείνης εξεβίασε μια 24χρονη εκκολαπτόμενη δημοσιογράφο, αδελφή δημοσιογράφου της ΕΡΤ να τον… ερωτευτεί. Ήταν βέβαια και αυτό που λένε οι γυναίκες ωραίος ο «Τάκης».

Κάποια στιγμή η νεαρή κοπέλα βρέθηκε νεκρή «εκεί κοντά». Ο Υπουργός έκανε τον ανήξερο. Η αδελφή που είχε λάβει εξομολόγηση του εκβιασμού από τη μικρή πήρε τα ρούχα της και έκανε εξέταση του γενετικού υλικού που βρήκε στο εσώρουχο της νεκρής. Ήταν του Υπουργού.

Η υπόθεση θάφτηκε γιατί αλλιώς θα βρισκόταν εκτός ΕΡΤ η αδελφή και η οικογένεια είπε «μπροστά στη μονιμότητα ας το ξεχάσουμε». Ο Υπουργός ζάπλουτος. Με κτήρια που νοίκιαζε και στο Κράτος και συχνά-πυκνά μιλούσε για τη δημοκρατία, την καθαρότητα και τους εκβιασμούς των συμφερόντων σε βάρος της χώρας.

Γιατί το θυμηθήκαμε;

Για κάτι πληροφορίες περί φωτογραφιών που κυκλοφορούν τώρα στα παρασκήνια και αφορούν το χώρο της εξουσίας υπό τη γενική της μορφή στην οποία περιλαμβάνονται και οι… τέσσερις εξουσίες.

Κάποιος που κάνει περίπου ίδιους εκβιασμούς με τον Υπουργό ανήκει στο «ΤΡΙΟ» που περικλείεται στο όνομα «ΜΑΡΚΟΨΙ». Ποιός είναι ο μασκαράς που πιάνει και στο στόμα του τη λέξη «εκβιαστές» και χρωστάει και δεν τα δίνει εκβιάζοντας; Το «ΜΑΡΚΟΨΙ» είναι αμιγώς του ιδίου φύλου «τρίο» και δεν θα μας έπεφτε λόγος αν δεν είχαμε στοιχεία ότι τα σεξουαλικά είναι κριτήριο για τα επαγγελματικά …

Είναι μια από τις πολλές ανάλογες υποθέσεις-σκάνδαλα.

Γιατί οι ωμοί εκβιασμοί σε βάρος γυναικών ωραίων, νέων και μερικές φορές και ανδρών (ναι.. ναι… ναι…) σχηματίζουν ένα μεγάλο φάκελο. Μερικές φορές έφτασε και στα δικαστήρια και συνήθης κατάληξη η κουκούλα δια του εκβιασμού… Και οι θρασύτατοι και αδίστακτοι πρωταγωνιστές φορούν και λευκά κολλάρα… Και είναι πρώτες μούρες στα Μέγαρα; Τι λέτε; Ξέρουμε η δεν ξέρουμε τι γράφουμε;

Keywords
Τυχαία Θέματα