Ένα σώμα στο οποίο… κατοικούν 16 προσωπικότητες! Γνωρίστε την Kimi Sands, τη γυναίκα που πάσχει από διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας!

Η Kimi Sands υποφέρει από μια πολύ παράξενη διαταραχή, η οποία είναι γνωστή ως διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας (DID) και μοιράζεται το σώμα της όχι με μία, ούτε με δύο αλλά με… 15 διαφορετικές προσωπικότητες, οι οποίες μπορούν να κυριεύσουν το σώμα της ανά πάσα στιγμή! Μπορεί το Hollywood να έχει επιβάλλει την αίσθηση πως όσοι πάσχουν από DID συχνά είναι επικίνδυνοι εγκληματίες, ωστόσο η 23χρονη από την Ουαλία είναι πολύ ήρεμη. Απλά τα Χριστούγεννα,

ο σύντροφός της αναγκάζεται να αγοράζει… 16 διαφορετικά δώρα για μένουν όλοι ικανοποιημένοι!

«Συμπεριλαμβανομένου του κανονικού εαυτού μου, έχω 16 προσωπικότητες» δηλώνει η Kimi. Αυτές μπορεί να είναι οτιδήποτε, από αλκοολικούς χαρακτήρες μέχρι μικρά παιδιά που κοιμούνται με το αρκουδάκι τους. «Μέσα» στην 23χρονη ζουν μια 22χρονη Γιαπωνέζα σεφ, μια 17χρονη με πάθος για γυμναστική, δυο τετράχρονα δίδυμα παιδιά, καθώς και ένας 15χρονος bisexual! Οπως αναφέρει ο σύντροφός της ο Κρις: « Είναι δύσκολο, είμαστε ένα ζευγάρι, αλλά την ίδια στιγμή έχουμε μια εσωτερική οικογένεια που πρέπει να φροντίσουμε». Όσο παράξενο και αν ακούγεται, ο Κρις απολαμβάνει την παρέα με όλες τις περσόνες της Κίμι. Μπορεί να βγαίνει το βράδυ με τα αγόρια, να πηγαίνει τα παιδιά στο ζωολογικό κήπο και να απολαμβάνει ρομαντικές στιγμές με την Κιμι.

Οι πολλαπλές προσωπικότητες της Κίμι εμφανίστηκαν όταν αυτή ήταν τριών ετών, αλλά η διάγνωση έγινε όταν έφτασε τα 20. Στο σχολείο αντιμετώπιζε μεγάλα προβλήματα καθώς τα αγόρια μέσα της πολιορκούσαν τις φίλες της κι έτσι απέκτησε τη φήμη της λεσβίας, ενώ έχει απολυθεί πολλές φορές επειδή η αλκοολική της περσόνα βγαίνει έξω μέχρι πρωίας και αργεί στη δουλειά.

The post Ένα σώμα στο οποίο… κατοικούν 16 προσωπικότητες! Γνωρίστε την Kimi Sands, τη γυναίκα που πάσχει από διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
πολλαπλη προσωπικοτητα, πολλαπλη προσωπικοτητα wikipedia
Τυχαία Θέματα