Επέστρεψαν στον προεκλογικό αγώνα Ομπάμα-Ρόμνεϊ

Επέστρεψε στην προεκλογική εκστρατεία ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα , ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε κοντά στους πληγέντες του τυφώνα Σάντι και συντόνιζε τις επιχειρήσεις αποκατάσταστης των καταστροφών.

Ο Ομπάμα βρέθηκε την Πέμπτη στο Ουισκόνσιν, στη Νεβάδα και στο Κολοράντο, τρεις πολιτείες που θεωρούνται σημαντικές  για το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Νοεμβρίου.

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών Μιτ

Ρόμνεϊ, περιόδευσε  στην Βιρτζίνια και εξαπέλυσε πυρά εναντίον της πολιτικής Ομπάμα για την «ασθμαίνουσα» αμερικανική οικονομία.

Ο μέσος αμερικανός έχει «ξεζουμιστεί» οικονομικά κατά την διάρκεια της πρώτης θητείας Ομπάμα, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ρόμνεϊ.

«Η οικονομική πολιτική του κ. Ρόμνεϊ θα ευνοήσει τους εύπορους αμερικανούς» ανταπάντησε ο Ομπάμα, ενώ τόνισε ότι η συνταγή αυτή έχει αποτύχει στο παρελθόν.

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μαϊκλ Μπλούμπεργκ εξέφρασε ξαφνικά την υποστήριξη του προς την υποψηφιότητα Ομπάμα. Ο νεοϋορκέζος δήμαρχος, που ήταν ρεπουμπλικανός και στη συνέχεια ανεξαρτητοποιήθηκε, επαίνεσε την πολιτική Ομπάμα, για την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης που προκαλούν τα εργοστάσια και τα αυτοκίνητα.Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα