Έπιασαν πατέρα και γιο να πωλούν κλοπιμαία

Άδειασαν μια αυτοκινούμενη καντίνα και επί μια εβδομάδα αναζητούσαν αγοραστή για να του πουλήσουν τις συσκευές και άλλα είδη που είχαν κλέψει! Η συναλλαγή δεν έγινε ποτέ καθώς, όταν οι Έλληνες δράστες συναντήθηκαν με τον υποψήφιο αγοραστή, βρέθηκαν μπροστά σε αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Ο 60χρονος πατέρας μαζί με τον 39χρονο γιο του είχαν κλέψει διάφορα είδη αξίας 1.200 ευρώ από την καντίνα μιας 54χρονης γυναίκας στο Ηράκλειο και διαπραγματεύονταν την πώλησή τους με έναν 44χρονο Έλληνα. Όταν συμφώνησαν

στο ποσό, συναντήθηκαν για την παράδοση των κλοπιμαίων. Όμως, οι αστυνομικοί που είχαν πληροφορηθεί για το ραντεβού και παρακολουθούσαν αθέατοι τη συναλλαγή, επενέβησαν και τους φόρεσαν χειροπέδες.

Αθόρυβα και χωρίς να τους πάρουν είδηση οι ιδιοκτήτες, τρύπωσαν μέσα σε ένα σπίτι στον Εμπεσό της ενότητας Ινάχου του δήμου Αμφιλοχίας τρεις τσιγγάνοι και άρπαξαν 570 ευρώ και μια λίρα Αγγλίας. Καθώς έφευγαν, όμως, τους είδαν περίοικοι που ειδοποίησαν την Αστυνομία. Ο 45χρονος άνδρας και οι δύο γυναίκες ηλικίας 33 και 25 χρόνων εντοπίστηκαν μέσα σε ένα αγροτικό φορτηγάκι, συνελήφθησαν και τα κλοπιμαία που βρέθηκαν πάνω τους επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.


Πηγή:apospasma.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα