Επίθεση Αντώναρου στο Γιώργο Παπανδρέου

Επίθεση εξαπέλυσε μέσω twitter ο Ευάγγελος Αντώναρος στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, με αφορμή τα όσα είπε για την διακυβέρνηση ΝΔ, κατά την ομιλία του στην εκδήλωση για 39 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Αντώναρος, σε αναρτήσεις του στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης έκανε λόγο για «απύθμενο θρασος του αμετανόητου ΓΑΠ

– του μοιραίου ανθρώπου για την Ελλάδα και τους Έλληνες».

Κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό ότι «ελεγε συστηματικά όχι σε όλα και δεν έβλεπε καμία κρίση», ότι «ζήταγε συνέχεια εκλογές για να ικανοποιήσει την αρχομανία του», ότι «παραπλάνησε τους Έλληνες λέγοντας “λεφτά υπάρχουν’ και άρχισε να μοιράζει χρήματα μόλις πήρε την εξουσία».

Κλιμακώνοντας την επίθεσή του ο πρώην βουλευτής τόνισε ότι ο κ. Παπανδρέου «σπατάλησε μήνες ολόκληρους χωρίς να κάνει τίποτα γιατί ήθελε να παραδώσει τη χώρα στην τρόικα και το ΔΝΤ», και επεσήμανε ότι είναι «ο μοναδικός πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης που στην ουσία εκπαραθυρώθηκε από τους ηγέτες της EE».

«Αυτός ο μοιραίος άνθρωπος συνεχίζει να μοιράζει δήθεν ευθύνες στους άλλους χωρίς ίχνος ντροπής και συστολής» έγραψε επίσης ο κ. Αντώναρος, ενώ εξαπέλυσε «καρφιά» και κατά του Κώστα Σημίτη γράφοντας: «Αυτός φαίνεται να ξεχνάει τα αίσχη του μαντέλη και του Τσουκάτου (και όχι μόνον…)

«Όλοι αυτοί» έγραψε ο Ευάγγελος Αντώναρος «έχουν το θράσος να μιλούν αντί να κρύβονται».

Keywords
Τυχαία Θέματα