Επίθεση Αλαφούζου στον ΑΝΤ1

Mέσω twitter εξαπέλυσε επίθεση ο Γιάννης Αλαφούζος στο κανάλι του ΑΝΤ1 με αφορμή το παιχνίδι με τη Λάτσιο για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa Leaggue καθώς παρενέβη και στην εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου.

Αφού τελείωσε το παιχνίδι ο πρόεδρος ανέβασε σχόλια τα οποία αφορούσαν την συμπεριφορά του καναλιού απέναντι στην ομάδα του: «άλλη μια στρεβλή και αντι-Παναθηναϊκή βραδιά από τον

ΑΝΤ1». Όπως επίσης αναφέρθηκε και σε «συνομωσίες δημοσιογράφων».

Ενώ στην εκπομπή ανέφερε τα εξής:  «Βγήκα για να σας εκφράσω βαθύτατη λύπη μου. Θεωρώ ότι έχετε μία προκατάληψη σαν ΑΝΤ1, σαν εκπομπή. Θεωρώ ότι η παρουσίαση της απόδοσης της ομάδας ήταν στρεβλή».

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε εξαιρετικά κι έπρεπε να νικήσει. Και τον παρουσιάζεται σαν μία ομάδα έτοιμη να διαλυθεί και να πεθάνει. Δεν θα έπρεπε να κάνετε μία τέτοια προκατειλημμένη παρουσίαση. Εμείς εκφράζουμε την αγανάκτησή μας γι’ αυτή την εμπάθεια…».

Μετά απ’ αυτό, βέβαια, ήταν πολύ λογικό και αναμενόμενο, να απαντήσει και ο παρουσιαστής της εκπομπής. Έτσι ο Ιάκωβος Φιλιππούσης είπε πως «…δεν αποδέχομαι αυτούς τους χαρακτηρισμούς κ. Αλαφούζε. Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ και χρόνια πολύ καλός συνεργάτης του ΑΝΤ1 στο Europa League κι αυτή η συνεργασία κρατάει από τη σεζόν 2009-10, όταν η ομάδα έφτασε στους “16″ της διοργάνωσης».

«Ξέρω πολύ καλά ότι κάποιος ή κάποιοι από εσάς έχουν αντιπάθεια κατά του κ. Φερέιρα και συζητούσαν ακόμη και με παίκτες του Παναθηναϊκού για το πώς θα πετύχουν αλλαγή του προπονητή…»,   ήταν ακόμα μία ατάκα του Αλαφούζου, ο οποίος είχε εμφανώς επιθετική διάθεση.

Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα