Επίθεση με μαχαίρι, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο απελπισμένος άντρας, απειλούσε όποιον έβλεπε μπροστά του.

Απίστευτο περιστατικό, σημειώθηκε στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, όταν ένας άντρας, του οποίου το σπίτι κάηκε τα ξημερώματα, επιτέθηκε με μαχαίρι σε όσους βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης, μία οικογένεια που αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, κινδύνευσε να καεί, στην μονοκατοικία όπου διέμεναν χωρίς ρεύμα, στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία απεγκλώβισε από το σπίτι

μια γιαγιά και ένα μικρό παιδάκι, που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου με αναπνευστικά προβλήματα.

Η ρεπόρτερ του Αντ1 Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, βρισκόταν στο χώρο του κατεστραμμένου σπιτιού, σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Κάποια στιγμή, ακούστηκαν οι φωνές της δημοσιογράφου που παρακαλούσε τον πατέρα να ηρεμήσει. Στο πλάνο είδαμε τον άνδρα που έμενε στο σπίτι να κρατάει ένα τεράστιο μαχαίρι και να απειλεί έναν εικονολήπτη. Ξαφνικά, κι ενώ βρισκόταν εκτός εαυτού, γύρισε προς το μέρος ενός περίοικου που στεκόταν δίπλα και προσπάθησε να τον μαχαιρώσει!

Παρακολουθήστε το βίντεο…

The post Επίθεση με μαχαίρι, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη(ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα