Έρχεται ο στρατός…στο Λονδίνο

Την επιστράτευση των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και των σχολείων όλης της αγγλικής επικρατείας κ’αλεσαν οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων ώστε να καλύψουν τις άδειες θέσεις στις κερκίδες των γηπέδων.

Τα πλάνα που κάνουν τον γύρο του κόσμου με τα αδεία καθίσματα από πάρα πολλά αθλήματα έχουν αρχίσει

και δημιουργούν αμφιβολίες για την οργάνωση, κυρίως στον τομέα των εισιτήριων τα οποία είναι πάρα πολύ ακριβά με τα δεδομένα της εποχής (οικονομική κρίση)

Η αλήθεια είναι ότι αμφιβολίες για την διαχείριση των εισιτήριων και πως αυτά τελικά αυτά θα διανεμηθούν υπήρχαν πριν από την έναρξη των αγώνων. Οι αμφιβολίες έγιναν πραγματικότητα καθώς οι κερκίδες των γηπέδων σε πάρα πολλά αθλήματα είναι άδειες και η ανησυχία των διοργανωτών έχει φουντώσει.

Η λύση έσχατης ανάγκης που βρήκαν οι Βρετανοί είναι να φέρουν στρατιώτες στις κερκίδες να καλύψουν τις άδειες θέσεις. Μετά την αποκαρδιωτική εικόνα στα γήπεδα της γυμναστικής αλλά και του μπάσκετ κατά την δεύτερη μέρα των αγώνων κατάλαβαν ότι τα πράγματα δεν είναι αισιόδοξα.

Παραπάνω από 50 στρατιώτες κλήθηκαν να γεμίσουν τις θέσεις στον αγώνα μπάσκετ μεταξύ Αμερικής και Γαλλίας. Αν και ήταν αντιμέτωπες δύο κορυφαίες ομάδες το γήπεδο ήταν άδειο. Ένας από τους στρατιώτες που παρακολούθησε τον αγώνα δήλωσε ότι απλά ρώτησαν σε ποίους αρέσει το μπάσκετ και όσοι σήκωσαν το χέρι τους, πήγαν. Μάλλον η κατάσταση δεν είναι και πολύ καλή.

Οι ευθύνες “αλλάζουν χέρια σαν μπαλάκι” και το θέμα έχει πάρει διαστάσεις. Οι χορηγοί έχουν βρεθεί και αυτοί στο επίκεντρο καθώς από τους υπευθύνους διαχέεται ότι πολλά από τα εισιτήρια έχουν δοθεί για προωθητικούς σκοπούς, αλλά και πάλι λύση δεν βρίσκεται λύση. Τα γήπεδα παραμένουν άδεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα