Έτοιμοι να ζήσουν το όνειρο

Η μεγάλη ώρα για την Εθνική Νέων έφτασε. Το βράδυ της Κυριακής, στις 21.30 η ομάδα του Κώστα Τσάνα θα αγωνιστεί κόντρα στην Ισπανία για να κατακτήσει το χρυσό τρόπαιο του Euro και να στεφτεί πρωταθλήτρια της Ευρώπης.

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και στην πρεμιέρα της διοργάνωσης με τους Έλληνες να κάνουν άσχημο ξεκίνημα και όπως λένε και οι ίδιοι τώρα έφτασε η ώρα να το ανταποδώσουν.

Ο προπονητής Κώστας Τσάνας θα αγωνιστεί με το σύστημα 4-2-3-1. Στη θέση του τιμωρημένου Καπίνο κάτω από τα δοκάρια θα επιστρατέυσει τον Διούδη. Στο

δεξί άκρο της άμυνας θα ξεκινήσει ο Μαρινάκης, στο αριστερό ο Σταφυλλίδης και στο κέντρο το δίδυμο θα είναι Μπουγαϊδης και Κουρμπέλης.

Το ρόλο αμυντικών χαφ θα έχουν οι Μπάλλας και Φουρλάνος. Αριστερά θα παίξει ο Μαυρίας, δεξιά ο Γιαννιώτας και σε ελεύθερο ρόλο ο Κατίδης πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Διαμαντάκο.

Την ελληνική αποστοκή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Τριανταφυλλόπουλος, Ρουγκάλας, Λυκογιάννης, Βούζας, Μπακασέτας και Μπουχαλάκης.

Με 4-2-3-1 αναμένεται να παρατάξει και την Ισπανία ο Χούλεν Λοπετέγκι. Η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ισπανός τεχνικός αποτελείται από τους Κέπα, Κάστρο, Ντέρικ, Ραμάλιο, Γκριμάλντο, Καμπάνια, Ολιβιέρ, Σούσο, Ροντρίγκες, Ντεουλοφέου, Αλκάθερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα