Έτοιμος να επιτεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ!

Ετοιμοπόλεμος δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της ψήφισης των νέων μέτρων στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα.  Οι βουλευτές του κόμματος συνεδριάζουν στις 6 το απόγευμα της Κυριακής για να χαράξουν το πλαίσιο των παρεμβάσεων στην Ολομέλεια της Βουλής, αλλά και να υπάρξει συντονισμός, ώστε να εκφραστεί ενιαία το κόμμα και χωρίς παρεκκλίσεις από την κεντρική γραμμή, που θα αναπτύξει ο κ. Τσίπρας.

Βασικός

στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να αυξηθεί και η πίεση έξω από τη βουλή, με τις κινητοποιήσεις, που οργανώνουν για τις επόμενες κρίσιμες μέρες όλα τα μεγάλα συνδικάτα της χώρας. Με τον κλοιό να σφίγγει έξω από το κοινοβούλιο – μεταφορικά και κυριολεκτικά, καθώς το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι να περικυκλωθεί το κοινοβούλιο κατά τη συζήτηση και ψήφιση των μέτρων – η Κουμουνδούρου ευελπιστεί ότι θα επέλθει μεγάλο και καθοριστικό πλήγμα στην κυβερνητική συνοχή, καθώς είναι δυνατόν να απελευθερωθούν δυνάμεις από τον κυβερνητικό συνασπισμό και να καταψηφίσουν το επώδυνο πακέτο.

Ο κ. Τσίπρας υιοθετεί πολύ σκληρή γραμμή στην αντιπολιτευτική του κριτική, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι υλοποιεί ένα πρόγραμμα που θα καταστρέψει ακόμη περισσότερο την ελληνική κοινωνία, χωρίς να έχει τη δημοκρατική νομιμοποίηση.

Σχετικά άρθρα

Μακριά από τους «κηπουρούς» λέει ο ΤσίπραςΤι κρύβει το διάβημα του ΣΥΡΙΖΑΣΥΡΙΖΑ: Ούτε ένα ευρώ δεν θα «ρίξουν» στην αγορά

Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα