«Εξαφανίστηκε» από το Instagram ο βομβιστής της Βοστώνης

Βρέθηκαν ίχνη από ένα διαγραμμένο λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος σύμφωνα με το CNN κάποτε ανήκε στον κατηγορούμενο βομβιστή της Βοστώνης.
Ο λογαριασμός στο Instagram, με όνομα χρήστη «jmaister1», δεν υπάρχει πια και οι φίλοι του κατηγορούμενου Τζοχάρ Τσαρνάεφ αναφέρουν ότι ο λογαριασμός είχε διαγραφεί πρόσφατα. Ένας εκπρόσωπος του Instagram

αρνήθηκε να σχολιάσει κάτι σχετικά με το συγκεκριμένο λογαριασμό.
Η εκπρόσωπος του CNN Juliette Kayyem, αναφέρει ότι ο λογαριασμός θα μπορούσε να φανεί σημαντικός.
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Αν ήμουν εγώ μία από τους ερευνητές αυτή τη στιγμή, σίγουρα η πλατφόρμα που έχει διαγραφεί θα μετρούσε πολύ περισσότερο στις έρευνες μου».
Ίχνη του λογαριασμού jmaister1 ήταν ακόμη ορατά και αυτή την εβδομάδα στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google και άλλων δικτυακών τόπων αναζήτησης.
Κάποια ψηφιακά ίχνη που εξακολουθούν να υπάρχουν, δείχνουν ότι ο Τζοχάρ Τσαρνάεφ έκανε «like» σε αρκετές φωτογραφίες άλλων χρηστών του Instagram, που είχαν ως περιεχόμενο την Τσετσενία.

«Δεδομένου του όγκου των πληροφοριών στο Instagram, κάποιες πληροφορίες μπορούν να αποθηκεύονται μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα», αναφέρει η εταιρία Instagram στην ιστοσελίδα της. «Εμείς δεν διατηρούμε δεδομένα για σκοπούς επιβολής του νόμου».

Keywords
Τυχαία Θέματα