Φιγκερόα: «Έχω πολύ καλή σχέση με τον Σαβιόλα»

Το «ντέρμπι αιωνίων» την 10ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα και με αφορμή το παιχνίδι ο Λουτσιάνο Φιγκερόα παραχώρησε συνέντευξη.

Μιλώντας στην κάμερα της «Nova» ο Αργεντινός άσος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην ανυπομονησία του για το ντέρμπι αλλά και για τη σχέση του με τον Χαβιέρ Σαβιόλα.

Όπως είπε με τον Σαβιόλα

γνωρίζονται από την κοινή τους πορεία με την εθνική Αργεντινής: «Με τον Σαβιόλα η αλήθεια είναι ότι μοιραστήκαμε στην Εθνική Αργεντινής πάρα πολύ ωραίες στιγμές. Έχω μια εξαιρετική σχέση. Κάπως τα φέρνει η ζωή, έτυχε εκείνος να παίξει σε ένα μέρος, εγώ σε άλλο μέρος, αλλά πάλι θα είμαστε στο ίδιο γήπεδο, αλλά αντίπαλοι.

Στον Σαβιόλα εύχομαι το καλύτερο, να είναι γερός και υγιής, να έρθει στον αγώνα καλά, βεβαίως να μην είναι πολύ αποτελεσματικός (γελάει) και από εκεί και πέρα του εύχομαι το καλύτερο. Ελπίζω να γίνει ένας καλός και ήρεμος αγώνας, να μην γίνουν πράγματα έξω από τον αγωνιστικό χώρο και να εξελιχθεί καλά».

Σε ότι αφορά το ντέρμπι ο «Λούτσο» δηλώνει ανυπόμονος και έτοιμος να βοηθήσει.

«Με μεγάλη όρεξη και άγχος, μέχρι να έρθει η στιγμή να παίξω. Θέλω να δω πώς είναι ένα ντέρμπι και στο δικό μας γήπεδο. Το έχω βιώσει στο γήπεδο του αντιπάλου, άρα θα είναι εξαιρετικό να δω το ντέρμπι στη δική μας έδρα» ήταν τα λόγια του.

The post Φιγκερόα: «Έχω πολύ καλή σχέση με τον Σαβιόλα» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα