Φίλησε το παιδί του και το σκότωσε!

Θανατηφόρο αποδείχθηκε το τρυφερό φιλί του πατέρα στο νεογέννητο παιδί του. Το βρέφος ήταν δύο μηνών και πέθανε αφού ο πατέρας του του μετέδωσε τον ιό του επιχείλιου έρπητα.

Το βρέφος είχε γεννηθεί πρόωρα και πέθανε από πολλαπλή κατάρρευση των οργάνων του, που την προκάλεσε ο συγκεκριμένος ιός. Το κορμάκι του Kaiden McCormick έμεινε στην εντατική για περίπου έξι εβδομάδες. Τελικά δεν κατάφερε να παραμείνει στην ζωή, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Το γεγονός αποτέλεσε μεγάλο σοκ για τους γονείς του μικρού αγοριού

όταν έμαθαν από τους γιατρούς το λόγο που ο γιος τους αρρώστησε. Οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς ότι προφανώς το παιδί κόλλησε από κάποιον που είχε επιχείλιο έρπητα και φίλησε το παιδί. Οι γονείς έμειναν άναυδοι λόγω του ότι ο πατέρας του βρέφους έπασχε χρόνια από επιχείλιο έρπητα και συνειδητοποίησαν ότι αυτός είναι η αιτία που ο γιος τους νοσεί.

Μετά τον θάνατο του γιου τους, οι νεαροί γονείς προσπαθούν να ξεκινήσουν μια καμπάνια ενημέρωσης για την επικινδυνότητα του επιχείλιου έρπητα. Ο ιός του έρπητα είναι ένας ιός που “κουβαλάει” σχεδόν το 90% του πληθυσμού, βέβαια τις περισσότερες φορές ο ιός “κοιμάται”.

Keywords
Τυχαία Θέματα