“Φούντωσε” η κόντρα ΝΔ-Σύριζα και στην μέση ο… Παναγούλης

Απαντώντας στο κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου που ζητά διαγραφή του Παναγούλη , ο ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθάρησε ο Στάθης Παναγούλης κατά τη σημερινή του παρέμβαση στη Βουλή ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη των λεγομένων του και διευκρίνισε ότι εκφράζουν τον ίδιο και μόνο.

Ούτε ως λεκτική υπερβολή δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά από τον ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ, πρόσθεσε.

Επίσης απευθυνόμενος προς τον Σίμο Κεδίκογλου, ο Σύριζα, σύστησε να υποβάλει τις υποδείξεις του προς

τον Αντώνη Σαμαρά προτείνοντάς του τη διαγραφή του υπεύθυνου του προεκλογικού αγώνα Β. Ελλάδας κ. Ψωμιάδη όταν αποκαλούσε την φασιστική Χρυσή Αυγή ως αδελφό κόμμα.

Καταλήγοντας,  «Σε σχέση με τις επενδύσεις πρέπει να καταλάβει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πως άλλο είναι το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και το χάρισμα φιλέτων στους ημετέρους και άλλο μια εθνική αναπτυξιακή προσπάθεια προς όφελος της κοινωνίας.

Εμείς το πατριωτικό μας καθήκον το γνωρίζουμε και το υπηρετούμε , αυτοί το έγκλημά τους εις βάρος του λαού το έχουν συνειδητοποιήσει;» δήλωσε ο Σύριζα.

- Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας

Κάνοντας έμμεση αναφορά στην αντιπολίτευση, από το βήμα της Βουλής είπε ότι με γελοίες κραυγές περί ειδικών δικαστηρίων και λυντσαρισμάτων διαστρεβλώνει την εικόνα και αποκρύπτει τους κινδύνους.

«Δεν τους φοβόμαστε», πρόσθεσε.

- Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουσουρούλης:

Έκανε λόγο για μόνιμους παραδοσιακούς αρνητές της χώρας και δήλωσε: «Υπονομεύουν την κάθε προοπτική της χώρας γιατί δεν μπορούν να την προσφέρουν η ίδιοι.

Ξέρουν ότι η ανεμελιά τους πετάει την Ελλάδα έξω από το διεθνές περιβάλλον»

- Ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας:

Σχολίασε τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως είναι αδιανόητο να δεχθεί τις απρέπειες εκείνων που χρησιμοποιούν το βήμα της Βουλής για να εκστομίσουν απειλές κατά των πολιτικών τους αντιπάλων και ύβρεις για όσους δεν συμφωνούν με τις απόψεις τους.

«Αυτοί που έρχονται να απειλήσουν ότι οι υπουργοί θα οδηγηθούν στο Ειδικό Δικαστήριο, δεν χρειάζεται να πω ότι συμφωνούν με τη Χρυσή Αυγή.

Το σοβαρότερο όλων είναι ότι απειλούν νομιμοποιημένους λειτουργούς του κράτους με λιντσάρισμα».

Ο κ. Ευστάθιος Παναγούλης είναι φορέας ενός ένδοξου ονόματος.

Όμως από τις στάχτες των λόγων του δεν θα διατηρηθεί τίποτε για τους νέους αυτού του τόπου».Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα