Γεωργιάδης: Δεν ήρθε ο μέγας Γεωργιάδης να λύσει ως σοφός τα προβλήματα (ΒΙΝΤΕΟ)

«Η διαρροή ήταν η απουσία του κ. Κακλαμάνη και ο κ. Κουκουλόπουλος, ο οποίος καταψήφισε μόνο ένα άρθρο» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Παράλληλα, τόνισε πως η κυβέρνηση είναι σταθερή. και χαρακτήρισε εκτός πραγματικότητας τις φήμες για πρόωρες εκλογές. «Κανείς δεν θέλει τις πρόωρες εκλογές», τόνισε.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Απεδείχθη στην ψηφοφορία ότι η κυβερνητική πλειοψηφία είναι σταθερή».

Όσο για τις διαδηλώσεις των δημοτικών αστυνομικών, τις χαρακτήρισε ακατανόητες. «Θα έμεναν σε μια δημοτική αστυνομία, όπου οι περισσότεροι είναι απλήρωτοι και δεν θα πάνε στην κανονική που θα έχουν μια κανονική δουλειά;», αναρωτήθηκε και προσέθεσε πως «στην αστυνομία δεν θα πάνε αυτοί που δεν έχουν τα τυπικά προσόντα».

«Δεν έχουμε βγει να εξηγήσουμε στον κόσμο τι είναι αυτό το πράγμα που πάμε να κάνουμε», είπε ο υπουργός Υγείας και ξεκαθάρισε πως «την κινητικότητα την κάνουμε επειδή είναι σωστή και όχι γιατί το λέει η τρόικα». Σημείωσε δε πως δεν παρέλαβε από τους προκατόχους του « tabula rasa». «Δεν ήρθε ο μέγας Γεωργιάδης να λύσει ως σοφός τα προβλήματα», είπε χαρακτηριστικά.

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωσή του ότι ο αριθμός των ανθρώπων που θα χάσουν τη δουλειά τους-υπενθυμίζουμε, 4.000-είναι ελάχιστοι!

Σχετικά με την αντιμετώπιση των προβλημάτων στο νοσοκομείο τόνισε πως «ο χαρακτήρας των νοσοκομείων θα αλλάξει».

Δείτε το βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα