Για ποιους λέει ότι κάνουν “τσίρκο” τη Βουλή ο Άδωνις;

Απαντώντας στα σχόλια που κάνουν ορισμένοι συνάδελφοί του χαρακτηρίζοντας ενίοτε τσίρκο την ελληνική Βουλή, ο βουλευτής της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης σε διαδικτυακή του συνέντευξη τονίζει ότι, οι ίδιοι οι πολίτες ψήφισαν εκείνους τους εκπροσώπους τους που κάνουν τσίρκο το Κοινοβούλιο αναφέροντας παραδειγματικά τα ονόματα των Παύλου Χαϊκάλη, Γιώργου Γερμενή, Ηλία Κασιδιάρη

και Πέτρου Τατσόπουλου. “Η πολιτική είναι ο καθρέπτης της κοινωνίας” λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης και “οι πολίτες είναι αυτοί που ψήφισαν τα πρόσωπα που τους εκπροσωπούν στο Κοινοβούλιο.”

«Εκείνοι που θέλουν να ασκήσουν κριτική, ας κοιτάξουν το είδωλό τους στον καθρέπτη και ας τα βάλουν με τον εαυτό τους και όχι με τον καθρέπτη που είναι η Βουλή», είπε χαρακτηριστικά.

Ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε επίσης στα κρούσματα βίας και τα επεισόδια που συμβαίνουν κατά καιρούς, με περιουσίες συμπολιτών μας να λεηλατούνται και αυτοκίνητα να καίγονται, λέγοντας ότι «αυτά τα έκαναν ορισμένα κωλόπαιδα και πριν το Mνημόνιο, γιατί κωλόπαιδο είναι αυτό που καίει το αυτοκίνητο του γείτονα».

Κλείνοντας, ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για τις ευθύνες της κυβέρνησης, η οποία όπως επεσήμανε «αν αποτύχει, θα τις αξίζουν οι αποδοκιμασίες».

Πηγή: http://www.lykavitos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα