Γιατί ο Σαμαράς τα έχει πάρει στο κρανίο

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου, λίγες ώρες πριν από την άφιξη της τρόικας, με αφορμή τη στρατηγική που ακολουθεί η Γερμανία και οι χώρες δορυφόροι της που αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδα από το ευρώ.

Ο πρωθυπουργός εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη στάση των εταίρων και δανειστών μας και με έμμεσο πλην σαφή τρόπο θα αποδοκιμάσει τις δηλώσεις που έγιναν στη σημερινή συνεδρίαση της Κ.Ο. της Ν.Δ.Συνεργάτες του σημειώνουν
ότι ο κ. Σαμαράς είχε αποδοκιμάσει ανάλογες δηλώσεις της Κριστίν Λαγκάρντ η οποία υποχρεώθηκε να μαζέψει τα όσα είχε πει για τις θυσίες των Ελλήνων.Η εκτίμηση που κυριαρχεί στο Μαξίμου είναι ότι δεν επιβεβαιώνεται η άποψη ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να βγει κερδισμένη από την παρουσία του Φρανσουά Ολάντ και το μέτωπο των χωρών του Νότου.Ο πρωθυπουργός αντιλαμβάνεται ότι υπάρχουν κέντρα στην Ευρώπη που ψάχνονται για να γυρίσει η Ελλάδα στη δραχμή και δεν κρύβει την οργή του, υπογραμμίζει όμως ότι απαιτούνται προσεκτικοί χειρισμοί γιατί το παραμικρό λάθος μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα