Γιατί πάγωσε το χαμόγελο του Αλέξη στις Βρυξέλλες (ΦΩΤΟ)

Μπορεί τελικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας να κατάφερε να πραγματοποιήσει μια ιστορική συνάντηση, χθες κατά τη διάρκεια του διήμερου ταξιδιού του στις Βρυέλλες, όπου και βρέθηκε στο άντρο της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατικών, προκειμένου να συναντηθεί με τον Χάνες Σβόμποντα, ωστόσο η φωτογραφία αυτής τη ιστορικής συνάντησης δεν αποτυπώνει την χαρά του κ. Τσίπρα,

αλλά το αντίθετο θα λέγαμε.

Αιτία υπήρξε η Σιλβάνα Ράπτη, η επικεφαλής της ευρωομάδας του ΠΑΣΟΚ, η οποία μπήκε στο γραφείο του Σβόμποντα και καλωσόρισε τον κ. Τσίπρα. «Καλώς ήρθατε στην Ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών» του είπε με ολίγον σαρδόνιο χαμόγελο.

Η εξέλιξη αυτή δεν φαίνεται να χαροποίησε και πολύ των αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευση, όπως φαίνεται και από την φωτογραφία που δημοσιεύει το «Π». Τα ανοίγματα του Τσίπρα προς την πλευρά των Ευρωσοσιαλιστών δεν αποτελούν μυστικό, αλλά το ΠΑΣΟΚ καλού κακού έστειλε το δικό του μήνυμα, ότι η ομάδα του Σβόμποντα δεν είναι πολιτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά του ΠΑΣΟΚ.

Για το λόγο αυτό δεν είναι τυχαίο ότι και ο Βενιζέλος, χθες κατά την διάρκεια του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, έκανε ειδική αναφορά στην παρουσία της Σιλβάνας Ράπτη στην συνάντηση Τσίπρα – Σβόμποντα.

Πάντως, αν κρίνουμε από την φωτογραφία μάλλον το ΠΑΣΟΚ κέρδισε τις εντυπώσεις από την συνάντηση αυτή…

The post Γιατί πάγωσε το χαμόγελο του Αλέξη στις Βρυξέλλες (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα