Γκρέμισαν καντίνα σε παραλία

Στην παραλία του Σταυρού στο Ακρωτήρι οι μπουλντόζες έπιασαν δουλειά από το πρωί κάνοντας παρελθόν μια καντίνα που λειτουργούσε επί 16 χρόνια στην παραλία. Η καντίνα «έπεσε» παρουσία της Κτηματικής Υπηρεσίας του δημοσίου, της Αστυνομίας, της Δημοτικής Αστυνομίας και κατοίκων.

Η κτηματική υπηρεσία προχώρησε στην εκτέλεση πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής, καθώς πέρυσι είχε γίνει καταγγελία και η τελεσίδικη απόφαση της υπόθεσης έγινε τον Φεβρουάριο. Ο ιδιοκτήτης ο οποίος ήταν παρών στη διαδικασία κατήγγειλε ότι ιδιωτικά

συμφέροντα επιχειρηματιών της περιοχής κίνησαν τα νήματα να μην του ανανεωθεί η άδεια από τον Δήμο Χανίων, την οποία έπαιρνε εδώ και 16 χρόνια.

Ο ιδιοκτήτης υπογραμμίζει ότι με την κατάσχεση της καντίνας του μένει άνεργος όπως και οι δύο υπάλληλοι που απασχολούσε στην καντίνα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κτηματική υπηρεσία θα προχωρήσει και σε άλλες κατεδαφίσεις σε παραλίες των Χανίων τις επόμενες ημέρες για καντίνες που δεν έχουν άδεια και σειρά μάλλον θα έχει η παραλία του Καλαθά. Οι κάτοικοι του Σταυρού από την πλευρά τους τονίζουν ότι ο Δήμος Χανίων είναι απών σε ότι αφορά στην καθαριότητα και ανάδειξη της περιοχής.

Πηγή: cretalive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα