Γυμνή και σέξι η κοπέλα της κινηματογραφικής Αντέλ (ΦΩΤΟ)

Ξεχειλίζουν από σεξουαλικότητα οι φωτογραφίες που δείχνουν γυμνή την συμπρωταγωνίστρια της Αντέλ Εξαρχόπουλος στην ταινία «Η ζωή της Αντέλ».

Ο Mario Sorrenti, ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους φωτογράφους που οι διάσημες γυναίκες περιμένουν στην ουρά για να γδυθούν μπροστά στο φακό του, έπεισε τη Λέα Σεντού να παραδοθεί στη μαγεία του φακού του!

Έτσι λοιπόν, το τελευταίο τεύχος του περιοδικού Lui στη Γαλλία κυκλοφορεί με το εκρηκτικά σέξι και γυμνό αποτέλεσμα της φωτογράφησης που έκανε μαζί του η Λέα Σεντού, η Γαλλίδα ηθοποιός που υποδύθηκε το κορίτσι της Αντέλ Εξαρχόπουλος στην ταινία «Η ζωή της Αντέλ» και προκάλεσε «πανικό» στο κοινό με τις ομοφυλοφιλικές του σκηνές. Η άνεσή της τόσο με το φακό, όσο και με το κορμί και τη σεξουαλικότητά της είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη και εμφανής…

Απαλλαγμένη από τα ρούχα της, κουλουριασμένη στο πάτωμα του δωματίου του ξενοδοχείου που τη φιλοξενεί, αλλά και πότε φορώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα που τονίζουν τις καμπύλες του κορμιού της, η Lea Seydoux μετατρέπεται στο ιδανικό δώρο που θα ήθελε κάθε επισκέπτης του ξενοδοχείου να συναντήσει μόλις ανοίξει την πόρτα του δωματίου του.

Keywords
Τυχαία Θέματα