Η Walters αποχωρεί από την τηλεόραση

Η Barbara Walters είναι μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές μορφές της Αμερικής. Με χιλιάδες ώρες στον αέρα, ανακοίνωσε την συνταξιοδότησή της.

H Walters θα παρουσιάσει για τελευταία χρονιά την εκπομπή «The View», την οποία όχι μόνο έχτισε, αλλά ανέλαβε και την παραγωγή και θα «κρεμάσει τα μικρόφωνά της»το καλοκαίρι του 2014.

Η ίδια δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη με την απόφασή μου και προσβλέπω σε μια υπέροχη και ξεχωριστή χρονιά τόσο για την εκπομπή “The View” όσο και για τη συνεργασία μου με

το ABC News» και συμπληρώνει «Δημιούργησα το “The View” και είμαι πολύ ευχαριστημένη που θα συνεχίσει και μετά την συνταξιοδότησή μου».

Δήλωσε επίσης, ότι δεν έχει καμία πρόθεση να εμφανιστεί σε άλλη εκπομπή λέγοντας ότι «δεν θέλω να ανέβω ένα άλλο βουνό».

Το θέμα της αποχώρησής της είχε αρχίσει από τον Ιανουάριο, όταν έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι. Η φημολογία την ήθελε να παραιτείται, αλλά εκείνη δεν το είχε διαψεύσει ή επιβεβαιώσει, μέχρι και το βράδυ της Κυριακής.

Η καριέρα της Walters μετρά 52 χρόνια. Η πρώτη της εμφάνιση ήταν το 1961, στο NBC με την εκπομπή “Show Today”. Το 1976 εντάχθηκε στην τηλεοπτική οικογένεια του ABC.

H εκπομπή “The View” άρχισε να μεταδίδεται το 1997.

Keywords
Τυχαία Θέματα