Η ΑΕΚ φτιάχνει… εκκλησίες!

Του Γιάννη Ντάσκα

Δεν είναι φαίνεται τυχαίο ότι το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια θα πάρει το όνομα «Αγιά Σοφιά». Μερικοί θεωρούν ότι δεν πρέπει να δοθεί τέτοιο ιστορικό όνομα γιατί σήμερα το ποδοσφαιρικό επίπεδο στην Ελλάδα κάθε άλλο παρά αυτής της κατεύθυνσης είναι. Δεν μπορεί κανείς να πει ότι έχουν άδικο αλλά ας αποτελέσει η ονομασία του γηπέδου αφετηρία για αλλαγή σε όλα τα επίπεδα ώστε

και η ονομασία και η ατμόσφαιρα να «δένουν».

Η ΑΕΚ πάντως βοηθά και άλλους… θρησκευτικούς σκοπούς δια του ποδοσφαίρου.Η ομάδα παλαιμάχων της με τα αστέρια του παρελθόντος σπεύδει τη Δευτέρα το απόγευμα (18.00) στα Γλυκά Νερά για αγώνα με τους παλαιμάχους της περιοχής με σκοπό να βοηθήσει στην αποπεράτωση του Ναού του Αγίου Γεωργίου Γλυκών Νερών.

Με την ομάδα της ΑΕΚ υπό τον μεγάλο αρχηγό Μίμη Παπαϊωάννου και τον γκολτζή Θωμά Μαύρο θα παίξουν οι:

ΜΑΝΩΛΑΣ, ΣΕΡΑΦΙΔΗΣ,ΤΣΙΑΡΤΑΣ, ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ,ΚΑΡΑΦΕΣΚΟΣ, ΓΕΩΡΓΑΜΛΗΣ ,ΑΡΔΙΖΟΓΛΟΥ,ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ,ΜΠΑΣΙΝΑΣ, ΚΑΡΑΚΙΔΗΣ,ΜΟΥΣΟΥΡΗΣ, ΖΗΣΗΣ, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΟΥΣΗΣ, ΣΕΡΑΦΗΜ, ΣΙΜΙΓΔΑΛΗΣ,ΔΑΒΙΤΣΟΣ, ΚΑΡΕΝΤΕΡΟΓΛΟΥ.

Με τα Γλυκά Νερά πέρα από την «ψυχή και δεκάρι» της ομάδας Βαγγέλη Λογοθέτη θα παίξουν ακόμα

οι:ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ,ΒΕΡΒΕΡΗΣ,ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ,ΓΚΟΥΛΗΣ,ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ,ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ,ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΑΔΙΑΝΑΚΗΣ, ΚΟΛΟΒΟΣ,ΚΟΝΔΥΛΗΣ, ,ΜΕΣΙΝΕΖΗΣ Δ, ΜΕΣΙΝΕΖΗΣ Σ. ΠΑΓΚΑΛΙΑΣ, ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΕΠΠΑΣ, ΣΑΜΟΥΡΕΛΗΣ, ΣΙΩΜΟΣ, ΣΤΑΜΟΥ, ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΖΑΤΖΑΣ, ΤΡΑΜΠΑΣ.

The post Η ΑΕΚ φτιάχνει… εκκλησίες! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα