Η αντίδραση Κασιδιάρη στην αθώωσή του

Ύστερα, από την απόφαση της αθώωσης που εξέδωσε σήμερα το δικαστήριο για τον Ηλία Κασιδιάρη, ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε μπροστά στους δημοσιογράφους προκάλεσε για ακόμη μία φορά θύελλα αντιδράσεων.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι: «Εγώ από την πρώτη στιγμή είχα πει ότι είμαι αθώος. Σήμερα και η Δικαιοσύνη είπε ότι είμαι αθώος. Τρίβω στα μούτρα σας αυτή την απόφαση, σε εσάς, τα αφεντικά σας, τους εργολάβους, τους καναλάρχες και τους θλιβερούς πολιτικούς μας αντιπάλους,

που πολύ θα ήθελαν σήμερα να είμαι στη φυλακή, και η Χρυσή Αυγή στο περιθώριο. Όμως, είμαστε εδώ πανίσχυροι και σύντομα θα είμαστε κυρίαρχοι».

Στο δικαστήριο κατέθεσε και η αυτόπτης μάρτυρας, Μαρία Βαβαγιάννη όπου βρίσκονταν στο αυτοκίνητο της έξω από το τμήμα Φυσικής στην Πανεπιστημιούπολη, η οποία είπε ότι είδε να βγαίνουν από ένα αυτοκίνητο 4 ή 5 άτομα, να ανεβαίνουν τις σκάλες της Σχολής και στη συνέχεια να χρησιμοποιούν ξύλα σα να χτυπούν κάποιον, τον οποίο, όπως αναφέρει η ίδια, δεν έβλεπε γιατί το περιστατικό εκτυλισσόταν σε σημείο υψηλότερο από αυτό που βρισκόταν η ίδια. Η γυναίκα είπε ότι συγκράτησε τον αριθμό από τις πινακίδες και ότι το είχε σημειώσει και ο άντρας της ο οποίος πλέον, δεν βρίσκεται εν ζωή.

Επίσης, ο μεταπτυχιακός φοιτητής ονομαζόμενος Κώστας Διαλυνάς ανέφερε στη κατάθεση του ότι τα άτομα που του επιτέθηκαν και του έκλεψαν την αστυνομική του ταυτότητα ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής ενώ για τον Ηλία Κασιδιάρη είπε ότι είναι πεπεισμένος ότι εμπλέκεται σ’ όλη την υπόθεση.

Από τη πλευρά, του ο κατηγορούμενος Ηλίας Κασιδιάρης είπε ότι κατά τη διάρκεια της επίθεσης ο ίδιος βρίσκονταν ως επισκέπτης σε ιδιωτική κλινική. Πρόσθεσε ότι το μισθωμένο στο όνομά του όχημα που η εν λόγω εταιρεία του είχε παραχωρήσει το είχε σταθμευμένο στο πάρκινγκ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Χρησιμοποίησε, ως μάρτυρα έναν απόστρατο στρατηγό, που κατέθεσε στο δικαστήριο, επικαλούμενος ότι τον συνάντησε στον χώρο στάθμευσης του σταδίου.

Ο βουλευτής χαρακτήρισε στην απολογία του «πράξεις αλητείας» τέτοιου είδους επιθέσεις και ανέφερε ότι «τέτοιες πράξεις από αλήτες γκρεμίζουν αυτό που εμείς προσπαθούμε να χτίσουμε φτιάχνοντας ένα πολιτικό κόμμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα