Η ελληνική κουζίνα «πρωταγωνίστρια» στην Huffington Post

«Όταν σκέφτεσαι ελληνικό φαγητό, ο νους σου πάει τυποποιημένες σαλάτες και στο “βρώμικο”, αλλά νοστιμότατο σουβλάκι, καθώς και στο τζατζίκι και τη σκορδαλιά. Ναι σίγουρα το ελληνικό φαγητό είναι γνωστό για όλα αυτά, αλλά και για τις θετικές επιπτώσεις του στην υγεία»…

Όλα αυτά αναφέρονται σε άρθρο της Huffington Post. Όπως αναφέρει «κατά τη διάρκεια του γαστρονομικού

φεστιβάλ στην Ελλάδα, Νέα Ελληνική Κουζίνα, , βραβευμένοι έλληνες σεφ ήταν προσκεκλημένοι στο ξενοδοχείο πέντε αστέρων. Ένας συνδυασμός από ελληνικά συστατικά: Ελαιόλαδο, θαλασσινά, λαχανικά, τυρί ήταν ότι πρέπει για να θυμηθούμε εκτός από τη νοστιμιά και την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα».

Στο άρθρο εκθιάζεται η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και τονίζεται πως σε αυτή την εκδήλωση η Ελλάδα όχι μόνο απέδειξε πως έχει ταλαντούχους σεφ, αλλά ότι «το ελληνικό φαγητό θα έπρεπε να το πάρουμε στα σοβαρά».

Παράλληλα, αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, σημειώνοντας πως η Ελλάδα δεν είναι γνωστή απλώς και μόνο για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, αλλά και για τις ομορφιές της. «Οι τουρίστες επισκέπτονται την Ελλάδα γαι να βιώσουν την πλούσια ιστορία της και τις φυσικές ομορφιές της, τώρα έχουν ακόμα έναν λόγο να την επισκεφτούν: Τη Νέα Ελληνική Κουζίνα»

Keywords
Τυχαία Θέματα