Η Κάμερον Ντίαζ θα γυρίσει «sex tape»

Τι κάνεις όταν ένα sex video, γυρισμένο για «ιδιωτική χρήση» εξαφανίζεται; Η Κάμερον Ντίαζ θα βρεθεί αντιμέτωπη με το εν λόγω πρόβλημα στην κομεντί «Sex Tape» των Τζέισον Σίγκελ και Τζέικ Κάσνταν, όπου αρχικά επρόκειτο να πρωταγωνιστεί η Ριζ Γουίδερσπουν. Όταν ο Σίγκελ, ο οποίος θα κρατάει το ανδρικό lead, ανέλαβε τη σκηνοθεσία, φαίνεται ότι θυμήθηκε τη συμπρωταγωνίστριά του στο «Bad Teacher» (επίσης του Κάσνταν) και την καλεί να γίνουν ζευγάρι: οι κεντρικοί χαρακτήρες, παντρεμένοι με παιδιά εδώ και χρόνια, προσπαθούν να αναθερμάνουν την ερωτική τους ζωή γυρίζοντας με ερασιτεχνική κάμερα ένα βίντεο πολύ προσωπικό.

Όταν όμως η ταινία εξαφανίζεται από την κρεβατοκάμαρά τους το ζευγάρι πανικοβάλλεται και η περιπέτεια επανάκτησης της επίμαχης κασέτας μόλις αρχίζει. Εντάξει, μάλλον πρόκειται για μια από τις γνωστές συνταγές κωμωδίας, όπου η Κάμερον θα επιδείξει το καλοδιατηρημένο κορμί της, μαζί με μερικές χιουμοριστικές ατάκες και πολύ πολύ τρέξιμο, αφού το βίντεο θα βρεθεί οπωσδήποτε στα χέρια κάποιων απίθανων τύπων από εκείνους που καλύτερα να μην ξέρουν ούτε το όνομά σου – πόσο μάλλον τα πιο προσωπικά σου δεδομένα.

Η Ντίαζ πάντως ετοιμάζεται να εμφανιστεί και στο πολυαναμενόμενο «The Counselor» του Ρίντλεϊ Σκοτ μαζί με σχεδόν το μισό Χόλιγουντ, αλλά και στη σκοτεινή κωμωδία «The Other Woman» από τον Νικ Κασαβέτις, μαζί με Νικολάι Κόστνερ Βαλντάου και Λέσλι Μαν, ενώ στην ατζέντα της υπάρχει και η ταινία δράσης «Agent: Century 21», όπου στο καστ υπάρχει και το όνομα του Μπενίθιο ντελ Τόρο. Απομένει να επιβεβαιωθεί ότι ανάμεσα σε όλα αυτά θα βρει λίγο χρόνο για να «μιλήσει βρώμικα» με τον Σίγκελ.

Keywords
Τυχαία Θέματα