Η Μέρκελ συναντά τους επιχειρηματίες

Με καθυστέρηση ξεκίνησε η συνάντηση της γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, με εκπροσώπους από όλο το φάσμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας στο Hilton, εκδήλωση που διοργανώνει η γερμανική πρεσβεία.

Η κ. Μέρκελ θα συζητήσει με τους : Πρόεδρο του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, Πρόεδρο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, Μιχάλη Μαϊλλη, τους τραπεζίτες Γιώργο Ζανιά (Εθνική), Νίκο Νανόπουλο (Eurobank), τον Διευθύνων

σύμβουλο του ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, τον διευθύνων σύμβουλο της ΔΕΗ, Αρθούρο Ζερβό, τον επιχειρηματία, Δημήτρης Κοπελούζο, τον πρόεδρο του συνδέσμου φαρμακευτικών επιχειρήσεων, Νίκο Φρουζή, τον διευθύνων σύμβουλος της Boss στην Ελλάδα, Μπάιρον Χέρτζμπεργκ, τον διευθύνων σύμβουλο της Siemens Hellas, Πάνος Ξυνή, τον διευθύνων σύμβουλο της Hochtief Hellas Γιοαχίμ Κόχλιν  και τον επικεφαλή του Zeus Capital κ. Στέλιος Ζαβός. Στη συζήτηση συμμετέχουν και εκπρόσωποι γερμανικών επιχειρήσεων που ταξίδευσαν στην Ελλάδα μαζί με την Καγκελάριο της Γερμανίας.

Η ελληνική αλλά και η γερμανική πλευρά δίνουν πολύ μεγάλο βάρος στη συνάντηση αυτή καθώς αναμένεται να μπουν σε αυτή οι βάσεις για επενδύσεις γερμανικών κεφαλαίων στη χώρα μας, τη στιγμή που η χώρα μας έχει ήδη αποσπάσει θετικά σχόλια από τη Γερμανίδα Καγκελάριο, ως προς τις προσπάθειες Ελληνικής Κυβέρνησης κι Ελλήνων πολιτών.

Η συνάντηση αυτή θα είναι η τελευταία της κ. Μέρκελ επί γερμανικού εδάφους, καθώς αργότερα θα μετακινηθεί στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, από όπου και θα αναχωρήσει για την Γερμανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα