Ιδού οι νέες “συνιστώσες” του ΣΥΡΙΖΑ

Μπορεί πια ο ΣΥΡΙΖΑ να αποτελεί ένα ενιαίο κόμμα ωστόσο, εντός του όμως, εξακολουθούν να υπάρχουν “ρεύματα” τα οποία ανταποκρίνονται στο εύρος των Αριστερών ιδεών που διακατέχει τα στελέχη του κόμματος.

Οι νέοι υπό διαμόρφωση συσχετισμοί επικεντρώνονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ του apospasma.gr, γύρω από τα πρόσωπα τριών ισχυρών προσωπικοτήτων της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μια μερίδα βουλευτών και μελών του κόμματος, συσπειρώνεται γύρω από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος εκπροσωπεί το πιο ριζοσπαστικό

κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ.

Μια δεύτερη ομάδα σχηματίζεται γύρω από τον Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος αποτελεί ένα νέο πρόσωπο της Αριστεράς και ένας εκ των στενότερων συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα.

Η τρίτη ομάδα συσπειρώνεται γύρω από τον Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος εκφράζει την μετριοπαθή πτέρυγα του κόμματος. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο κ. Παπαδημούλης υπήρξε ένας εκ των πρωταγωνιστών της Ανανεωτικής πτέρυγας, από την οποία προήλθε η ΔΗΜ.ΑΡ.

Τέλος, σταδιακά δημιουργείται και ένας τέταρτος πόλος, που αποτελείται από πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Βέβαια, ο συγκεκριμένος χώρος έχει απομονωθεί, ενώ το μέγεθός του είναι αρκετά μικρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα