Κακοκαιρία σαρώνει την Βόρεια Ευρώπη (ΦΩΤΟ)

Ο χειμώνας έκανε αισθητή τη παρουσία του στη Βόρεια Ευρώπη με αποτέλεσμα, άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους. Συγκεκριμένα, στη Γαλλία τις τελευταίες ημέρες δύο άνθρωποι πέθαναν εξαιτίας του χιονιά ενώ παράλληλα στη Γερμανία ένας άντρας σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Ολόκληρη η Γαλλία «ντύθηκε» στα λευκά αλλά η κατάσταση παραμένει σε χειρότερα επίπεδα στο Βόρειο τμήμα της χώρας. 100.000 σπίτια έμειναν χωρίς ρεύμα λόγω της επιδείνωσης του καιρού

ενώ η Γαλλία συγκρότησε γι’ αυτό το λόγο ομάδες εργασίας. Πάντως, τα περισσότερα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση τα έχει η Βρετάνη και Νορμανδία. Περίπου 1.300 αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν και οι οδηγοί τους παγιδεύτηκαν λόγω της έντονης χιονόπτωσης για 15 ώρες. Τα δεινά όμως, για τη Γαλλία δεν σταματούν εδώ καθώς στο αεροδρόμιο Ορλί του Παρισιού ένα αεροσκάφος Tunisair με 140 επιβάτες βγήκε από το διάδρομο λόγω της ολισθηρότητας κατά την προσγείωσή του προκαλώντας το προσωρινό κλείσιμο ενός εκ των διαδρόμων του αεροδρομίου. Το καλό όμως είναι ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Αρκετές πτήσεις ακυρώθηκαν ενώ δεν παρέλειψαν τα μποτιλιαρίσματα στους δρόμους και ορισμένες καθυστερήσεις στα δρομολόγια των τρένων.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα