“Καλή λευτεριά” ευχήθηκε ο Καμμένος

«Καλή Λευτεριά», ήταν η χριστουγεννιάτικη ευχή του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, «γιατί αυτές τις μέρες που περνά ο τόπος μας, αυτές τις μέρες που περνούν οι ελληνικές οικογένειες είναι μέρες πρωτοφανείς, είναι μέρες που θυμίζουν μέρες πολέμου. Είναι πολλές οι οικογένειες αυτές που για πρώτη φορά μετά από χρόνια περνούν στα δύσκολα».

Ο κ. Καμένος, ακούγοντας

τα κάλαντα των Χριστουγέννων από τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης και τον Παμποντιακό Σύλλογο «Η Αργώ», ευχήθηκε «χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία και καλή λευτεριά», προσθέτοντας, απευθυνόμενος στο κοινό: «Εμείς τους λέμε ότι υπάρχει ελπίδα και η ελπίδα υπάρχει όσο υπάρχει λεβεντιά και όσο είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για την ελευθερία μας»

«Ελπίδα μας δίνει η Γέννηση του Θεανθρώπου. Θα παλέψουμε και θα νικήσουμε. Η Ελλάδα δεν δέχεται ούτε επιτρόπους ούτε ζυγό. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να κινητοποιηθεί ο ελληνικός λαός και να εφαρμόσει το άρθρο 120 του Συντάγματος», κατέληξε ο κ. Καμμένος στις δηλώσεις του.

Keywords
Τυχαία Θέματα