Καλλιθέα – ΑΕΚ 1-2

Αλλαγμένοι προς το καλύτερο -σε σχέση με το πρόσωπο που έδειξε στα προηγούμενα φιλικά- εμφανίστηκαν οι παίκτες της ΑΕΚ στη φιλική αναμέτρηση με την Καλλιθέα, στο “Ελ Πάσο”.

Η Ένωση σημείωσε και τα δύο τέρματά της στο δίλεπτο 15΄-16΄ με τους Πλατέλλα και Ντακόλ, αντίστοιχα. Οι «κιτρινόμαυροι» κυριάρχησαν πλήρως στο πρώτο ημίχρονο, είχαν ευκαιρίες, αλλά στην επανάληψη ο ρυθμός τους έπεσε, λόγω και των αλλαγών, με αποτέλεσμα τη μείωση του σκορ από τον Γκαλάν, στο 63΄.

Πώς έπαιξε

Με το αναμενόμενο σχήμα -βάσει των όσων έδειχνε

στις προπονήσεις- παρέταξε την ΑΕΚ ο Τραϊανός Δέλλας. Ο «Κολοσσός» ξεκίνησε βασικούς τους Ντακόλ και Πλατέλλα, έβαλε τον Ανάκογλου στα χαφ και επανέφερε στην ενδεκάδα τον (μέχρι πρότινος τραυματία) Ράμα. Έτσι, το 4-2-3-1 διαμορφώθηκε ως εξής:

Κάτω από τα δοκάρια ο Βούρας και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Πεταυράκης, Σταθάκης, Τσούπρος και Γεωργέας. Στα χαφ ξεκίνησαν οι Κορδέρο-Ανάκογλου, στην τριάδα μπροστά τους οι Ράμα (αριστερά), Ντακόλ (πίσω από τον επιθετικό), Πλατέλλας (δεξιά) και προωθημένος ήταν ο Μπρέσεβιτς.

Η ΑΕΚ έχει ακόμα πολύ δρόμο να διανύσει, αλλά δείχνει πως βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Σε αυτό θα βοηθήσει πολύ και η μεταγραφική ενίσχυση των τελευταίων ημερών (Πλατέλλας, Ντακόλ, Πόποβιτς, Τσιρίλο).
Keywords
Τυχαία Θέματα