Καλόγερος πήρε τα χρήματα της Μονής και έφυγε με ερωμένη

Τα κτήματα της Μονής αποφάσισε να πουλήσει ο Φραγκισκανός καλόγερος Σίμε Νίματς, προκειμένου να ζήσει τον έρωτά του με την ερωμένη του. Ο Νίματς φέρεται να σήκωσε από τον τραπεζικό λογαριασμό της μονής του Πρεσβέτο στη Νότια Κροατία ένα εκατομμύριο ευρώ, με τα οποία αγόρασε μια Ferrari και εξαφανίστηκε με την ερωμένη του.

 «Θέλουμε να σταματήσουμε τις εικασίες των μέσων ενημέρωσης για το θέμα αυτό και να προστατεύσουμε την αξιοπρέπεια της Φραγκισκανικής μονής

του Πρεσβέτο», είπε σε ανακοίνωσή της η επισκοπή του Σπλιτ, πίσω από την οποία κρύβεται μια εντελώς κινηματογραφική ιστορία απληστίας, εξαπάτησης και σεξ.

Πρωταγωνιστής ο Φραγκισκανός καλόγερος Σίμε Νίματς ο οποίος φαίνεται να μπούχτισε με την ασκητική ζωή και να αποφάσισε να κάνει κάτι για αυτό.

Συγκεκριμένα ο γνωστός στην περιοχή για το έκλυτο lifestyle του μοναχός (ιδιοκτήτης του γιοτ Lucky Me) προχώρησε στην πώληση 43 στρεμμάτων γης στη νότια κωμόπολη της Μπάσκα Βόντα -έναντι 1 εκ. ευρώ- χωρίς να έχει πάρει έγκριση από τον ηγούμενο.

Μόλις η τράπεζα, στην οποία δούλευε η παντρεμένη ερωμένη του, μεταβίβασε τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της μονής, ο 34χρονος τα σήκωσε όλα και εξαφανίστηκε.

Παίρνοντας μαζί του φυσικά και την ερωμένη του με την οποία, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων «Δεν κρυβόταν. Τους βλέπαμε συχνά αγκαλιά στο beach bar».

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από δυο εβδομάδες και από τότε η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να βρει τα ίχνη του.

Keywords
Τυχαία Θέματα