Καλοκαιρινά καμπ για παιδιά 5-16 ετών ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως την περίοδο του Ιουνίου θα πραγματοποιήσει αθλητικά καμπ που αφορούν παιδιά 5 έως 16 ετών. (αγόρια-κορίτσια)

Σκοπός της ενέργειας αυτής είναι τα νέα παιδιά να απασχοληθούν δημιουργικά και να μάθουν βασικές ποδοσφαιρικές δεξιότητες.

Τα καμπ είναι δύο κατηγοριών αυτά που αφορούν το ποδόσφαιρο και αυτά

που αφορούν βασική εκπαίδευση σε τέσσερα αθλήματα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός διοργανώνει για την περίοδο του Ιουνίου καλοκαιρινά αθλητικά προγράμματα (camps) για παιδιά (αγόρια και κορίτσια) από 5 έως και 16 ετών.

Τα camps διακρίνονται σε δύο βασικές κατηγορίες, το camp ποδοσφαίρου και το all sports camp.

Ημερομηνίες Αθλητικών προγραμμάτων

Α’ περίοδος: 17 – 21 Ιουνίου 2013

Β’ περίοδος: 24 – 28 Ιουνίου 2013

Στόχος των καλοκαιρινών εκπαιδευτικών προγραμμάτων είναι η συμμετοχή, η διασκέδαση, η δημιουργική απασχόληση αλλά και η εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων.

Camp Ποδοσφαίρου

Το πρόγραμμα του ποδοσφαίρου περιλαμβάνει προπονητικές μονάδες και παιχνίδια με στόχο κυρίως τη τεχνική. Επιπλέον, θεωρητικά μαθήματα και ομιλίες για κανονισμούς, φυσική κατάσταση, διατροφή, υγιεινή και πρόληψη πλαισιώνουν κάθε ημέρα του camp.

Παράλληλα με το camp ποδοσφαίρου θα λειτουργεί ειδική ενότητα αποκλειστικά για αθλητές που αγωνίζονται στη θέση του τερματοφύλακα.»

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού ή να καλείτε στο 210-3418 000 από τις 10:00-17:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή)

Keywords
Τυχαία Θέματα