Καλπάζει… o Α. Παχατουρίδης σε τρεις δημοσκοπήσεις για την περιφέρεια Αττικής

Τρεις διαφορετικές δημοσκοπήσεις δείχνουν τον δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουριδη να διεκδικεί επάξια την περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα με τις έρευνες, οι θετικές γνώμες των ερωτηθέντων που συγκεντρώνει, οφείλονται στο καλό όνομα που έχει στο χώρο της αυτοδιοίκησης, κάνοντας μια πόλη σαν το Περιστέρι

«καινούργια» γεγονός που του το αναγνωρίζουν οι συμπολίτες του. Γι’ αυτό και ο ίδιος πολλές φορές αναφέρει σε συνομιλητές του, πως ο χώρος που κινείται είναι αυτοδιοικητικός και αντιμνημονιακός γιατί ζει κοντά στους συμπολίτες του και δεν κρύβει τα προβλήματα των κατοίκων μιας μεγάλης πόλης όπως το Περιστέρι.

Και οι τρεις δημοσκοπικές έρευνες καταδεικνύουν την προέλευση του κ. Παχατουριδη. Αμιγώς αυτοδιοικητικός με έντονη αφετηρία τη δράση του ως δήμαρχος μιας μεγάλης πόλης που την έβγαλε από την αφάνεια και της προσδιόρισε σύγχρονο , λειτουργικό , διάφανο και αναπτυξιακό περιεχόμενο. Και επειδή οι πολίτες πιστώνουν στον κ. Παχατουριδη το αυτοδιοικητικό του έργο, τον φέρνουν σε πολύ καλά ποσοστά από πολλά άλλα ονόματα που μετρήθηκαν στις έρευνες δείχνοντας έτσι, πως οι ερωτηθέντες δεν επιθυμούν χρίσματα και ταμπέλες πολιτικών κομμάτων σε υποψήφιους.

The post Καλπάζει… o Α. Παχατουρίδης σε τρεις δημοσκοπήσεις για την περιφέρεια Αττικής appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα