Κανένα κόμμα δεν μπορεί μόνο του

Γράφει ο Χρήστος Κιούπης

Όποιοι δεν κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους, ξέρουν ότι οι σημερινές εκλογές είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Ξέρουν ότι ανεξάρτητα από το ποιο θα είναι πρώτο κόμμα, ο χρόνος που έχει στη διάθεσή της η χώρα τελειώνει. Από τη Δευτέρα το πρωί κιόλας πρέπει να σχηματιστεί κυβέρνηση, η οποία να δώσει ελπίδα και προοπτική στην κοινωνία. Οφείλουν όλοι να κατανοήσουν ότι κανένα κόμμα από μόνο του δεν μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα.
Η πραγματική οικονομία βουλιάζει, η

ανεργία καλπάζει και ο τουρισμός, το δυνατό μας χαρτί, αργοπεθαίνει καθημερινά. Το παραμικρό λάθος από εδώ και στο εξής είναι ικανό να τα τινάξει όλα στον αέρα και να βγάλει τη χώρα από το ευρώ. Ας καταλάβουμε όλοι ότι τα προβλήματα θα αρχίσουν να λύνονται μόνο εάν εμείς πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Η αλλαγή κουλτούρας πρέπει να αρχίσει από την κορυφή, τραβώντας την αναγκαία κόκκινη γραμμή με το κακό παρελθόν μας. Εάν το πολιτικό προσωπικό δεν εκπέμψει μήνυμα συνεργασίας, τότε όλα θα καταστραφούν πριν από το τέλος του καλοκαιρού.
Η χώρα δεν αντέχει νέες εκλογές, γιατί πολύ απλά θα μας οδηγήσουν στην ακυβερνησία και στην έξοδο από την ευρωζώνη. Η πατρίδα χρειάζεται συναίνεση και σύνθεση απόψεων, γιατί αλλιώς θα ζήσει όχι τον εφιάλτη της δραχμής, αλλά της κατοχικής δραχμής.

Keywords
Τυχαία Θέματα