Καρχιμάκης: Στην Ελλάδα υπάρχουν δεκάδες λίστες Λαγκάρντ

Στην Ελλάδα υπάρχουν δεκάδες λίστες Λαγκάρντ που τις συγκαλύπτουν κάποιοι ανέφερε,  ο πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και νυν γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, καλεσμένος στην εκπομπή του ραδιοφώνου της ΝΕΤ  «Άκρως Ραδιοφωνικό και Απόρρητο».

«Η λίστα Λαγκάρντ ήταν μια παρωνυχίδα μπροστά σε όλο αυτό το οποίο συντελείται και επιτελείται με τη συγκάλυψη και την ομπρέλα του κεντρικού τραπεζίτη, του κυρίου Προβόπουλου. Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να συγκρουστεί με τον Προβόπουλο στο σύνολό του και συντεταγμένα; Μπορεί να αναγκάσει τον Προβόπουλο καθημερινά να δίνει διασταυρωτικά στοιχεία στις ελεγκτικές αρχές;», συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στο πολιτικό σύστημα ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ τόνισε:« Το πολιτικό σύστημα, για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του και να αποκτήσει εμπιστοσύνη στην κοινωνία, πολύ δύσκολο, θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια, πρέπει να πάει σε ρήξεις, σε συγκρούσεις με όλα όσα ή και με εκείνους που εκφράζουν θεσμικά κάποια πράγματα, οι οποίοι από τις καθυστερήσεις, από την αδράνεια, δεν παράγουν την ωφέλεια που πρέπει να παραχθεί, έτσι ώστε να μην προσχωρούμε ούτε σε περικοπές, ούτε σε αφαιρέσεις εισοδημάτων από αυτούς που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη, αλλά και ταυτόχρονα είναι οι ίδιοι, οι οποίοι παρεμποδίζουν την ανάπτυξη… Ρήξη, πρώτα απ’ όλα, με αυτούς, οι οποίοι τα παίρνουν συνέχεια και δεν επιστρέφουν τίποτα, τραπεζικό σύστημα. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να δούμε ποιος είναι ο ρόλος του κεντρικού τραπεζίτη. Ο κεντρικός τραπεζίτης τι ρόλο έχει παίξει στη φοροδιαφυγή τόσα χρόνια;»

Keywords
Τυχαία Θέματα